Τα καλύτερα γούρια για το 2020

Για το 2020 αγάπη, υγεία, τύχη και ευτυχία

Τόνια Τζαφέρη

Γιορτές χωρίς γούρι δεν γίνεται. Και εφόσον οδεύουμε όλο και πιο κοντά στην Πρωτοχρονιά, ένα γούρι είναι η ιδανική επιλογή για δώρο αλλά και για σένα. Οι επιλογές που έχεις είναι πολλές και με λίγη έρευνα σίγουρα θα βρεις κάτι που θα εντυπωσιάσει. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι εταιρείες κοσμημάτων που μας δίνουν κάθε χρονιά την δική τους εκδοχή για γούρια.

View this post on Instagram

A post shared by Zeus+Δione (@zeusndione)

Η ελληνική εταιρεία Zeus and Dione μας δίνει την δική της εκδοχή, εμπνευσμένη από την αρχαιοελληνική αισθητική. Delos από Zeus and Dione λοιπόν...

https://www.instagram.com/p/B546-FvlgR8/

Ο οίκος Ζolotas φημισμένος για τα ποιοτικά του κοσμήματα, δημιούργησε μια συλλογή με γούρια 2020 που αξίζει να ρίξεις μια ματιά. Εμπνευσμένα και αυτά από την Αρχαία Ελλάδα έχουν κλασσική και εκλεπτυσμένη αισθητική. 

Georg Jensen είναι η εταιρεία που κατέφθασε πριν λίγες εβδομάδες στην χώρα μας και έχει εντυπωσιάσει με την Σκανδιναβική αισθητική και ποιότητα. Και εδώ θα βρείτε πολλές επιλογές και σχέδια και εκτός από γούρια μπορείτε να βρείτε δώρα όπως διακοσμητικά σπιτιού και κοσμήματα.

https://www.instagram.com/p/B5kBq39BMGT/

Και περνάμε στην αγαπημένη  Swarovski, την εταιρεία που έχει ξεχωρίσει για τα κοσμήματα της ενώ συχνά ξεχωρίζει και για τις γιορτινές της συλλογές με γούρια και στολίδια.  
Ρίξε μια ματιά εδώ.

Tέλος δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε τα γούρια από την Άννα Μαρία Μαζαράκη. Τόσο ιδιαίτερα και χαριτωμένα, εκπληκτικά και σίγουρα εντυπωσιακά.

Καλή Χρονιά!

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares