Μόδα 2020 ρούχα: 5 κομμάτια που θα φορέσουμε το 2020

5 κορυφαία κομμάτια που θα φορεθούν το 2020

Τόνια Τζαφέρη

Tα πράγματα στο σύγχρονο τοπίο της μόδας έχουν αρχίσει να γίνονται, πλέον, πιο ξεκάθαρα. Οι μινιμαλιστικές τάσεις που κυριαρχούν αλλά και η αναγκαιότητα της βιωσιμότητας έχουν ξεκάθαρες βλέψεις , άρα και τάσεις. Πλέον δεν χρειάζεσαι πολλά ρούχα! Συγκεκριμένα κλασσικά κομμάτια θα κάνουν την δουλειά. Με προσαρμογή στο προσωπικό σου στιλ και λίγες αγορές θα καταφέρεις να είσαι in fashion και πάντα καλοντυμένη. 

Note: Mιας και μπήκε νέο έτος είναι ιδανική στιγμή για ένα ξεκαθάρισμα ντουλάπας. Ώρα να ξεφορτωθείς όλα τα ρούχα που πλέον δεν φοράς, να κρατήσεις βασικά, ποιοτικά κομμάτια και ό,τι δεν χρειάζεσαι να πάει σε κάποιους που το έχουν ανάγκη, ή στην ανακύκλωση. 

Σε αυτήν την ανάρτηση θα δούμε κομμάτια τα οποία μένουν αναλλοίωτα και θα μπορούσες να επενδύσεις σε αυτά. Όσο είναι ακόμη χειμώνας, οι ψηλές μπότες, κατά προτίμηση δερμάτινες, είναι must και πολύ sexy.

 


   Κοστούμια και σακάκια συνεχίζουν πολύ δυναμικά και το νέο έτος. 
Tip: Προτίμησε είτε τα κλασσικά τύπου Σανέλ σακάκια, είτε με utility διάθεση για πιο rock και σύγχρονη αισθητική! 
   
Funky coats! Τα έχουμε αγαπήσει πολύ και τους χειμερινούς μήνες τα φοράμε non stop είτε σε πρωινές είτε σε βραδινές εμφανίσεις.  Τα oversized πουλόβερ θα είναι πάντα in fashion τους χειμερινούς μήνες. Αυτά μάλιστα που είναι και σε γήινες αποχρώσεις ταιριάζουν με όλα και σε βγάζουν από την δύσκολη θέση. Επένδυσε σε κάποια ποιοτικά και ξεκίνα τους συνδυασμούς.     

 


πηγή φωτογραφιών: pinterestAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares