Πώς να είσαι πάντα καλοντυμένη

Tips που σε βγάζουν από την δύσκολη θέση

Τόνια Τζαφέρη

Πόση ώρα έχεις σπαταλήσει μπροστά από μια ντουλάπα με το...βασανιστικό ερώτημα  ''Τι θα φορέσω και σήμερα''; Και μέσα σε όλον αυτό τον προβληματισμό, το αποτέλεσμα είναι να  δεις τη ντουλάπα σου σε πολύ χειρότερη κατάσταση απ' αυτή που ήταν όταν την άνοιξες.
Όλες έχουμε πέσει σε αυτήν την παγίδα όμως υπάρχουν τρόποι να οργανωθούμε έτσι ώστε να είμαστε προετοιμασμένες και πάντα καλοντυμένες.

Το μυστικό βρίσκεται στην οργανωμένη ντουλάπα. Μια καλά οργανωμένη ντουλάπα δύσκολα θα σε κάνει να πάρεις λάθος απόφαση. Και πώς φτιάχνουμε μια ''καλή ντουλάπα'';
Έχοντας, αρχικά, ποιοτικά basic κομμάτια. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επενδύσεις σε ρούχα όπως ένα ποιοτικό κλασσικό σακάκι, ένα levis jeans, μπλούζες σε σχέδια που ξέρεις πως σε κολακεύουν και σε γήινες αποχρώσεις οι οποίες ταιριάζουν με όλα. Γενικότερα προσπάθησε να αποκτάς ρούχα που ξέρεις πως θα φορέσεις πολλές φορές και με κάποιες αλλαγές στο styling θα μπορείς να τα φοράς και σε βραδινές/ επίσημες εμφανίσεις.

 

 

Τιπ: Το πιο σημαντικό βέβαια είναι να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στην γκαρνταρόμπα σου και να βάλεις στην ανακύκλωση όσα ρούχα δεν έχεις φορέσει εδώ και έναν χρόνο. Το να αποχωριστείς κομμάτια που πλέον δεν φοράς, θα σου δώσει μια πολύ ξεκάθαρη όψη και πιο εύκολους συνδυασμούς.

Μη ξεχνάς άλλωστε πως πλέον η μόδα έχει στραφεί προς την μίνιμαλ αισθητική και επομένως στην ποιότητα των ρούχων και όχι στην ποσότητα.

Λίγα ρούχα και αγαπημένα τα οποία ξέρεις πως σου ταιριάζουν, είναι προτιμότερα από πολλά και χαοτικά κομμάτια που πολλές φορές καταλήγουν σε συνδυασμούς αποτυχημένους.

Τέλος, αυτό που θα σε βοηθήσει πολύ, έχοντας στο μυαλό σου τα ρούχα που βρίσκονται στην ντουλάπα σου, είναι το ότι θα μπορείς να σκεφτείς πολύ πιο εύκολα πώς να τα ταιριάξεις, τι με τι,  ανάλογα με την περίσταση. Άλλωστε τα basic και κλασσικά κομμάτια, όταν είναι μάλιστα σε γήινες αποχρώσεις, δημιουργούν εκπληκτικά και ομοιόμορφα looks. Επομένως δύσκολα μπορεί να καταλήξεις ''κακοντυμένη''.

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares