Skip to main content

FASHION NEWS

Πλεκτά και την Άνοιξη: Πως να τα φορέσεις

Άνοιξη 2020 με πλεκτά και colour blocking 



Αν δεν είχες σκεφτεί πως μπορείς να φορέσεις τα πλεκτά σου μπλουζάκια και την Άνοιξη, αυτή η ανάρτηση σίγουρα θα σε πείσει να το κάνεις... Η φετινή Άνοιξη θέλει τα πλεκτά ακόμη και τις ηλιόλουστες ημέρες. Πρέπει όμως να γνωρίζεις πως να τα φορέσεις έτσι ώστε να δείχνουν in fashion και σύγχρονα.

Για μια ακόμη φορά η μόδα μας επιτάσσει να σκεφτόμαστε ''έξω από την νόρμα'' και να ανακαλύψουμε τρόπους έτσι ώστε να φορέσουμε τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, όλες τις εποχές. Έτοιμη να ανακαλύψεις πως μπορείς να φορέσεις τα αγαπημένα σου cozy sweaters και την ανερχόμενη σεζόν;

 

 
Αρχικά ότι είναι σε nude και γήινες αποχρώσεις, θα σου έλεγα να το προτιμήσεις. Τα ''φυσικά'' χρώματα δηλαδή τα καφέ, λευκά και nudes ταιριάζουν όλες τις εποχές και δίνουν ένα πολύ sophisticated αποτέλεσμα. Επομένως, ένα πλεκτό μπλουζάκι σε γήινες αποχρώσεις συνδυασμένο με λευκό παντελόνι, θα είναι μια ιδανική εμφάνιση για κάθε εποχή.   
Το colour blocking δεν είναι και από τις πιο εύκολες τάσεις... σίγουρα όμως ένα cozy πλεκτό σε παστέλ απόχρωση δύσκολα θα δείξει λάθος. Επίλεξε sweater σε παστέλ απόχρωση, για παράδειγμα γαλάζιο, ρόζ ή mint green, πρόσθεσε κομμάτια που να ταιριάζουν χρωματικά και απογείωσε την εμφάνιση σου, που σίγουρα θα εντυπωσιάσει.
   
Αν δεν σου αρέσουν τα χρώματα και είσαι λάτρης του total black, τότε και εδώ σου έχω την λύση. Φόρεσε την μεταξωτή φούστα σου, με πλεκτή μαύρη μπλούζα και τα loafers σου. Το look αυτό θα το λατρέψεις...
  
   
Για μια casual chic εμφάνιση, προτίμησε το δερμάτινο παντελόνι σου, με λευκό πλεκτό, γόβες και τα απαραίτητα αξεσουάρ. Το συγκεκριμένο outfit είναι από τα αγαπημένα των street stylers και πολύ εύκολο.
   
Μη διστάσεις να πειραματιστείς και να δοκιμάσεις περισσότερους τρόπους, φορώντας τα φθινοπωρινά σου ρούχα και την Άνοιξη! Μη ξεχνάς άλλωστε πως η μεγαλύτερη τάση απ' όλες την δεδομένη στιγμή, είναι η βιωσιμότητα στον κόσμο της μόδας. Less is more! 
πηγή φωτογραφιών: pinterest      

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.