Skip to main content

FASHION NEWS

Πώς ντύνονται οι κορυφαίες fashion influencers

Aς παρατηρήσουμε το στιλ τους



Ασκούν τεράστια επιρροή στην σύγχρονη μόδα. Δημιουργούν τάσεις και έχουν καταφέρει να φέρουν το street style στην κορυφή. Αποτελούν πηγή έμπνευσης για εκατομμύρια γυναίκες, ενώ δεν είναι λίγες αυτές που καταφέρνουν να δημιουργήσουν των δικό τους brand ρούχων. 

Πώς ντύνονται λοιπόν αυτά τα μοντέρνα κορίτσια στις μεγαλύτερες μητροπόλεις; Έχουν ένα συγκεκριμένο στιλ; Γιατί αποτελούν πηγή έμπνευσης, με εκατομμύρια γυναίκες να ακολουθούν τα βήματα τους;

Κάπου εδώ να τονίσουμε πως oι περισσότερες, κορυφαίες fashion editors, stylists, influencers και bloggers έχουν υιοθετήσει το minimal style. Καθώς δεν αποτελεί πλέον τάση αλλά τρόπο ζωής. Πάμε να δούμε κάποιες από τις τελευταίες τους δημοσιεύσεις και τις επιλογές τους στο ντύσιμό τους.

https://www.instagram.com/p/B8OJC4eFTN4/

Ξεκινάμε με την δυναμική Pernille, η οποία έχει επιλέξει κλασσικά χρώματα (άσπρο-μαύρο), μακρύ πανωφόρι και φυσικά δερμάτινες λεπτομέρειες. Σπανίως κυκλοφορεί στην πόλη της χωρίς γυαλιά ηλίου, ενώ τα παπούτσια της, δίνουν μια edgy και ανατρεπτική πινελιά στην εμφάνιση της.

https://www.instagram.com/p/B73qnxHpbpT/

Η Παριζιάνα Charlotte που ζει πλέον στην Νέα Υόρκη απογείωσε την τάση του καρό. Το καρό μοτίβο επικράτησε έντονα τον τελευταίο καιρό και το είδαμε σε πάρα πολλές street εμφανίσεις των Εβδομάδων Μόδας. Προτίμησε το στα μακριά παλτό σου και θα αποτελεί ιδανική επιλογή για τις μοντέρνες πρωινές σου εμφανίσεις.

https://www.instagram.com/p/B2orhdTAa3M/

Ίσως η κορυφαία fashion influencer αυτήν την στιγμή στον κόσμο. Η Olivia Palermo πρόσφατα δημιούργησε την δική της εταιρεία ρούχων η οποία αναμένεται να γίνει ανάρπαστη. Πάντα chic αλλά και σύγχρονη. Αγαπά τα σακάκια, τα δερμάτινα ρούχα και τις πλισέ φούστες!

https://www.instagram.com/p/B8OKNMTBOMx/

Συνεχίζουμε με μια αγαπημένη Σκανδιναβή influencer, της οποία τα looks γρήγορα γίνονται viral. To στιλ της μοναδικό και πρωτότυπο. Ξέρει πολύ καλά πως να ξεχωρίσει από το πλήθος ενώ έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα vintage κομμάτια και αυτό άλλωστε φαίνεται. 

https://www.instagram.com/p/B8Enz2EHoxD/

Μιλώντας για Σκανδιναβές influencers δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε την Μatilda Djerf. Tην νεαρή ξανθιά influencer με φανατικό κοινό και πολύ minimal στιλ, επηρεασμένο από τις τάσεις της εποχής. Αν ψάχνεις ιδέες για μοντέρνα και απλά looks of the day, θα βρείς σίγουρα πολλά και διαφορετικά στο προφίλ της.

https://www.instagram.com/p/B7qouKtFp5A/

Με Pernille ξεκινήσαμε, με Pernille θα τελειώσουμε. Και μάλιστα με μια εκπληκτική εμφάνιση που έκανε στα πλαίσια της Παριζιάνικης Εβδομάδας Υψηλής ραπτικής. Τα κοστούμια αποτελούν all time classic κομμάτι που δύσκολα θα δείξει λάθος. Τα φτερά στα μανίκια και οι silk λεπτομέρειες αναβαθμίζουν την εμφάνιση της ενώ το έντονο χρώμα στα παπούτσια και την τσάντα κάνει το outfit να μην είναι βαρετό.

 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.