Γιατί ο Joaquin Phoenix είναι ο πιο καλοντυμένος των Όσκαρς 2020

To κοστούμι με τo πιο επίκαιρο μήνυμα από ποτέ!

Τόνια Τζαφέρη

‘’This man is a winner’’.  Έγραψε η Stella McCartney στον προσωπικό της λογαριασμό του twitter και εμείς δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε απόλυτα. Ο Joaquin Phoenix είναι ο άνθρωπος που έχει καταφέρει να αποσπάσει το διεθνές ενδιαφέρον αλλά και να κατακτήσει εκατομμύρια θαυμαστές. Η επιρροή του τεράστια και τα μηνύματα που περνά μέσα από την φήμη του, είναι κάτι παραπάνω από επίκαιρα και σπουδαία.

View this post on Instagram

A post shared by Joaquin Phoenix (@joaquinlphoenix)

Είναι ο εκατομμυριούχος  που αποφασίζει συνειδητά να φορέσει το ίδιο κοστούμι σε όλες τις τελετές απονομής βραβείων. Και μάλιστα όχι ένα οποιοδήποτε κοστούμι, αλλά ένα κοστούμι από ανακυκλώσιμα υφάσματα και παραγόμενο από πηγές που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον. Και γιατί το κάνει αυτό;

Έχει δηλώσει ανοιχτά πως είναι υπέρμαχος της προστασίας του πλανήτη, έμπρακτα. Τις προάλλες βρέθηκε σε σφαγείο ζώων προκειμένου να δώσει το δικό του μήνυμα σχετικά με την κακοποίηση τους, αλλά και την μόλυνση που προκαλούν οι βιομηχανίες κρέατος. Έτσι και τώρα δηλώνει ανοιχτά πως είναι κατά της ‘’fast fashion’’, της γρήγορης μόδας. Της υπερκατανάλωσης και της αγοράς προϊόντων τα οποία επιβαρύνουν το περιβάλλον και δεν τα έχουμε πραγματικά ανάγκη.  

Έτσι λοιπόν επιλέγει ένα και μόνο κοστούμι και μάλιστα ‘’βιώσιμο’’ για όλες τις τελετές απονομής, προκειμένου να περάσει το δικό του μήνυμα, το οποίο είναι αναγκαίο να ακολουθηθεί και από άλλους. Τόσο celebrities όσο  και απλούς πολίτες.

Ώρα για αναθεώρηση και αλλαγή συνηθειών. Και ο γνωστός μας Joker σίγουρα θα αποτελεί το δικό μας πρότυπο.

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares