Skip to main content

FASHION NEWS

Max Mara: To μαγευτικό show από το Μιλάνο

Ο ορισμός της σύγχρονης γυναίκας



 Πολύ μας απασχόλησε την προηγούμενη σεζόν η εταιρεία Max Mara, ειδικά με τις εκπληκτικές ψηλές μπότες αλλά και τα γήινα παλτό που έγιναν viral. Mια εταιρεία που έχει μπει δυναμικά στο προσκήνιο και έρχεται ακόμη μια φορά να κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Εχθές 20 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η παρουσίαση της συλλογής για Φθινώπορο/ Χειμώνα 2020! Μιας και αυτήν την περίοδο λαμβάνει μέρος η  Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα εκεί. 



Το show του Max Mara ξεχώρισε με διαφορά. Κυρίως για την σύγχρονη και μίνιμαλ αισθητική. Τα ρούχα που παρουσιάστηκαν ορίζουν μια σύγχρονη γυναίκα, που ξέρει να ντύνεται και να προσαρμόζεται στις τάσεις της εποχής. Τα γήινα και signature πλέον χρώματα της εταιρείας όπως το λευκό, το καμηλό, το καφέ, το μαύρο και το γκρί κυριαρχούν, δίνοντας ομοιόμορφο και chic αποτέλεσμα. Ενώ το μπλε ναυτικό στιλ έκανε και αυτό έντονη την παρουσιά του. 

 


 

 

Πηγή έμπνευσης της επίδειξης ήταν η θάλασσα. Σύμφωνα με την Max Mara σύγχρονη γυναίκα ονειρεύεται και συχνά ονειροπολεί. Λίγο καταβεβλημένη από τις συντηρητικές συνήθειες, κάθεται στο γραφείο της και ονειροπολεί, ενώ φαντάζεται να βρίσκεται κοντά στη θάλασσα. Στα όνειρά της γίνεται καπετάνιος του δικού της πλοίου, κυριαρχεί πάνω στα κύματα και αναζητά την τύχη της. 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

FASHION NEWS

Μόδα και οικολογική ευαισθητοποίηση, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού

Tips για να καταναλώνεις λιγότερο νερό στη φροντίδα των ρούχων σου

Προτεινόμενα

ΤΑΞΙΔΙ

Στον παράδεισο που μπορεί να φιλοξενήσει την 3η σεζόν του The White Lotus

Αν φιλοξενήσει εσάς πάντως, σίγουρα θα περάσετε ονειρικά

CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα στην Μαρία Καβογιάννη πριν την πρεμιέρα του Maestro

Θέλει να δουν μαζί την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς