Skip to main content

FASHION NEWS

Αυτή είναι η «Aσθενής Mηδέν» του κορωνοϊού στον κόσμο της μόδας

Ήταν στην επίδειξη του Gucci στο Μιλάνο



Την αποκαλούν και ως ‘’προνομιούχο πλουσιοκόριτσο’’.
Η 27χρονη Nga Nguyen θεωρείται η «Ασθενής Μηδέν» στον κόσμο της μόδας που προσβλήθηκε από τον ιό. Παραβρέθηκε τον περασμένο μήνα ως προσκεκλημένη στις επιδείξεις του Gucci στο Μιλάνο και του Saint Laurent στο Παρίσι και μετά βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Η Nga Nguyen ελπίζει το τεστ της επόμενης Δευτέρας να βγει αρνητικό, δηλώνοντας επίσης ότι προσπαθεί να μείνει όσο γίνεται μακριά από τα social media προς το παρόν.

Η 27χρονη ζει μεταξύ Λονδίνου, Βερολίνου και Ανόι, και είναι κόρη Βιετναμέζου μεγιστάνα στη βιομηχανία του χάλυβα. Έχει πτυχίο πολιτικών επιστημών από το King's College του Λονδίνου και εργάστηκε στην LVMH (Louis Vuitton Moët Hennessy) στο Παρίσι πριν αφοσιωθεί στην οικογενειακή επιχείρηση.   Παρότι έχει εμφανιστεί δύο φορές στο Met Gala και σε διάφορα άλλα γκαλά πλάι σε προσωπικότητες της μόδας όπως η Naomi Campbell, η Anna Dello Russo και ο Jonathan Newhouse, δεν αποδέχεται για τον εαυτό της τον χαρακτηρισμό «infuencer», δηλώνοντας ότι απλώς αγαπάει τη μόδα.

Μαζί με την αδελφή της, ταξίδεψε από το Λονδίνο στο Μιλάνο στις 18 Φεβρουαρίου για το σόου του Gucci - «κανείς δεν μιλούσε τότε ακόμα για τον ιό», λέει-  και στις 25 του ίδιου μήνα πήραν το Eurostar με προορισμό το Παρίσι για την επίδειξη του Saint Laurent. Η Ιταλία είχε ήδη γίνει τότε το επίκεντρο του κορωνοϊού στην Ευρώπη.

«Νιώθαμε κι οι δύο μια χαρά» συνεχίζει. «Πήγαινα στο γυμναστήριο, πήγαινα στη δουλειά...». Μέχρι τις 2 Μαρτίου που άρχισε να βήχει. Την επόμενη μέρα έμαθε ότι είχε μολυνθεί.   Οι υπεύθυνοι του Saint Laurent αρνήθηκαν να σχολιάσουν την υπόθεση. Αντίθετα, εκπρόσωπος του Gucci δήλωσε στους New York Times μέσω email: «Παρότι έχουν περάσει ήδη 21 μέρες από εκείνη την επίδειξη, μόλις πληροφορηθήκαμε την ασθένεια της κυρίας Nguyen, ενημερώσαμε σχετικά όλους τους προσκεκλημένους που κάθονταν τότε κοντά της. Μας ευχαρίστησαν και μας διαβεβαίωσαν ότι είναι καλά». 

 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.