Ώρα να επαναφέρουμε τα άνετα leggings

Πώς τα φόρεσαν οι celebrities το 2020 

Τόνια Τζαφέρη

Τα γνωστά και ως ''κολάν'', είναι από τα αγαπημένα των κορυφαίων celebrities του Hollywood. Όσο περίεργο και αν σου φαίνεται αυτό, η άνεση και το effortless look είναι πολλές φορές το ζητούμενο, πόσο μάλλον στα πολυάσχολα κορίτσια του Hollywood.

Και αν δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή για να φορέσουμε τα leggings, τότε πότε είναι;

Είναι άνετα, βολεύουν και μπορείς να τα φοράς όλη μέρα στο σπίτι αλλά και για την βόλτα στην παραλία ή την εξοχή. Άλλωστε είναι ιδανικά και για γυμναστική. Επομένως είναι η κατάλληλη περίοδος να τα επαναφέρουμε και να ''ζήσουμε'' για λίγες ημέρες μέσα σε αυτά. Κάτι μου λέει πως δύσκολα θα τα αποχωριστούμε...

Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό τα είχαμε ξεχάσει, αφήνοντας τα στην άκρη. Όπως είπαμε όμως είναι η ιδανική εποχή να τα επαναφέρουμε. Μάλιστα κορυφαία μοντέλα δεν τα αποχωρίζονται και πολλές φορές τολμούν να τα φορέσουν με τους πιο περίεργους συνδυασμούς, όπως puffer jackets, ή ακόμη και με loeafers.

 


 

 

Στα leggings δεν υπάρχουν κανόνες συνδυασμού! Μπορείς να τα φορέσεις με οτιδήποτε επιθυμείς. Όμως φρόντισε να είναι καλής ποιότητας κολάν, με ελαστικό και χοντρό ύφασμα, το οποίο δεν θα κάνει διαφάνεια! Επομένως να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική στην επιλογή των leggings. 

 

         
πηγή φωτογραφιών: Pinterest    

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares