Στην μάχη κατά του νέου Covid/19 και η Burberry

O Ιconic οίκος μόδας επαναπροδιορίζει τους πόρους του έναντι στην πανδημία

Τόνια Τζαφέρη

Έχεις κουραστεί να ακούς για την πανδημία... το ξέρω. Όμως έρχονται και κάποιες πληροφορίες ιδιαίτερα χαρμόσυνες και ανθρώπινες από την fashion βιομηχανία που αξίζει να τις μοιραζόμαστε. 

View this post on Instagram

A post shared by Burberry (@burberry)Μετά τον Αρμάνι, τον όμιλο LHMH, την H&M, τα Ζάρα, την Prada και πολλούς ακόμη οίκους, έρχεται και η Βρετανική εταιρεία Burberry να αφήσει το δικό της στίγμα ενάντια στον νέο ιό. Ομολογουμένως είναι μια πολύ συντηρητική εταιρεία ρούχων που παρόλα αυτά, παραδίδει το εργοστάσιο στο οποίο κατασκευάζονταν οι ακριβές καπαρντίνες της, για παραγωγή νοσηλευτικού προσωπικού. Πλέον αντί για Burberry καπαρντίνες θα παράγεται αναγκαίος εξοπλισμός, όπως μάσκες, στολές μια χρήσης και γάντια για τα νοσοκομεία της Αγγλίας, που έχουν ξεκινήσει να μαστίζονται με ασθενείς από τον Covid-19.

Και δεν σταματούν εκεί όμως!

Η εταιρεία υποσχέθηκε πως εν μέσω των δύσκολων καιρών που διανύει τόσο η Βρετανία όσο και όλος ο πλανήτης, θα προσφέρει φαγητό σε άπορους οι οποίοι βρίσκονται στους δρόμους. Μάλιστα ο διευθυντής της εταιρείας Riccardo Tisci, δήλωσε χαρακτηριστικά: 

"Είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι σε αυτήν την καταπληκτική οικογένεια της Βurberry. Δουλεύουμε για να στηρίξουμε κοινότητες σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και μαζί μπορούμε να το ξεπεράσουμε"!

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares