Μοδίστρες απ’ όλη την Ελλάδα ενώνονται για να ράψουν μάσκες

31, 400 μάσκες προστασίας από τις «Μοδίστρες Άμεσης Ανάγκης»

Τόνια Τζαφέρη

Και είναι αυτές οι μικρές στιγμές ανθρωπιάς που κάνουν αυτήν την επώδυνη διαδικασία που όλοι περνούμε, λίγο πιο ευχάριστη και αισιόδοξη. Άνθρωποι που αναλαμβάνουν δράση και κάνουν ο καθένας αυτό που περνάει από το χέρι του, για να κάνει την ζωή κάποιου άλλου λίγο καλύτερη. 

Το έχουμε άλλωστε ξαναπεί, πολλές φορές το φως για να φανεί χρειάζεται σκοτάδι. 

Έτσι 253 μοδίστρες από όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα από 37 νομούς της χώρας ενώνουν τις δυνάμεις τους και καταφέρνουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να κατασκευάσουν 31,400 μάσκες προστασίας οι οποίες θα παραδοθούν στον Ερυθρό Σταυρό Θεσσαλονίκης, ο οποίος με την σειρά του θα τις διανείμει όπου υπάρχει ανάγκη.

Και αυτή δεν είναι η μοναδική πρωτοβουλία που μας έχει συγκινήσει. Εχθές η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επικοινώνησε με την κ. Ελόνα Αγκόλι, την γυναίκα που έραψε 600 μάσκες για το Νοσοκομείο Γρεβενών, προκειμένου να την συγχαρεί για την προσφορά και την πράξη της.

Επιπλέον υπήρξαν και ορισμένες Αφγανές πρόσφυγες οι οποίες επίσης έφτιαξαν μάσκες για τον ευάλωτο πληθυσμό της Μόριας!

Και δεν είναι μόνο αυτοί… καθημερινά σχεδόν έρχονται στην επιφάνεια αφανείς ήρωες οι οποίοι συμβάλλουν τόσο πολύ στην μάχη που δίνεται ενάντια στον νέο covid 19, που έχει στοιχίσει την ζωή πολλών χιλιάδων ανθρώπων παγκοσμίως και δυστυχώς συνεχίζει καθημερινά να προσβάλει ολοένα και περισσότερους.

Με τέτοιες κινήσεις κινήσεις όμως κερδίζονται μικρές σημαντικές μάχες.

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares