Το εργοστάσιο της Baby Dior άνοιξε ξανά, όχι όμως για παιδικά ρούχα

Στο ατελιέ του  ράβονται πλέον ιατρικές μάσκες

Τόνια Τζαφέρη

Bρίσκεται στην περιοχή  Redon της Γαλλίας και κάποτε έραβε τα παιδικά ρούχα του οίκου Dior. Τώρα ξανάνοιξε με σκοπό την ραφή ιατρικών μασκών για την προστασία ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της Γαλλίας.

To αξιοσημείωτο όμως στην είδηση είναι το γεγονός πως οι μοδίστρες του οίκου Dior στη Γαλλία εργάζονται εθελοντικά για να βγουν στην παραγωγή, όσες περισσότερες μάσκες γίνεται για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Γαλλίας, που δίνει την δική του μάχη για τον περιορισμό του Covid-19.

View this post on Instagram

We are proud to reopen our @BabyDior_official ateliers in Redon, which since yesterday have begun the continuous production of new masks on a volunteer basis. Dior is actively committed to aiding and protecting all those who are on the front line every day. Thank you to our wonderful petites mains who, in an exceptional show of solidarity, are working tirelessly to protect them. #DiorStandsWithYou

A post shared by Dior Official (@dior) on

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας Emmanuel Macron ανακοίνωσε πως η χώρα χρειάζεται 10 εκατομμύρια μάσκες την εβδομάδα, μέχρι το τέλος του Απριλίου, ζητώντας αυτή την κρίσιμη στιγμή βοήθεια από οίκους μόδας και υφασμάτων που έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό και την τεχνογνωσία.

https://www.instagram.com/p/B-aR_67ot0H/

 Ο όμιλος LVMH στον οποίο ανήκει ο Dior, έχει ήδη προχωρήσει στη δωρεά 40 εκατομμυρίων μασκών στα νοσοκομεία της Γαλλίας, οι οποίες παραγγέλθηκαν από την Κίνα, ενώ στα εργαστήρια αρωματοποιίας του παράγονται πλέον αντισηπτικά τζελ.

 

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares