Skip to main content

FASHION NEWS

5 fashion accounts που μας εμπνέουν

 Η έμπνευση και τα όνειρα, ο καλύτερος σύμμαχος των τελευταίων ημερών



Τι θα είχαμε απογίνει άλλωστε χωρίς αυτά; Έχω επιλέξει να μην συνδράμω στο αρνητικό κλίμα των ημερών και να βρίσκω διαφυγή από την τρομολαγνεία, μέσα από εικόνες, ιδέες και φυσικά μέσα από τον αγαπημένο κόσμο της μόδας.

Αν δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις, μια ματιά στα παρακάτω fashion accounts σίγουρα θα σε κρατήσουν για πολλή ώρα απασχολημένη. Και όχι μόνο αυτό, αλλά θα σε εμπνεύσουν να ονειρευτείς τις εμφανίσεις σου, όταν όλη αυτή η προσωρινή κατάσταση θα έχει τελειώσει και τα πράγματα επιστέψουν στην πραγματικότητα.

Oι minimal επιρροές μας απασχολούν πιο έντονα από ποτέ και όλα δείχνουν πως θα συνεχίσουν να μας απασχολούν για πολύ καιρό ακόμη! Η απλούστευση της καθημερινής μας ζωής αποτελεί πλέον αναγκαιότητα και αυτό δεν θα μπορούσε να μην αποτυπωθεί και στην εμφάνιση μας. Ακόμη και αν αυτή έχει να κάνει με το τι φοράμε στο σπίτι. 

https://www.instagram.com/p/B-ezoDxF4nJ/

Και σε προηγούμενη ανάρτηση είχαμε τονίσει το γεγονός, πως είναι ιδανική ευκαιρία η καραντίνα, για να απλουστεύσεις και να ξεκαθαρίσεις την ζωή σου. Τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά με το να απαλλαχθείς από ότι περιττό δεν χρειάζεσαι πια. 

https://www.instagram.com/p/B-XcvlYAWyi/

Όσον αφορά τα ρούχα λοιπόν, το vintage βρίσκεται στα καλύτερα του! Όπως και τα ''second-hand ρούχα'' ή τα ''thrifted''. Απλές γραμμές και casual ντυσίματα. Και αν αυτό σου ακούγεται βαρετό, τότε οι μεγαλύτερες influencers θα σε διαψεύσουν, αφού έχουν δημιουργήσει εκπληκτικά και πολύ δυναμικά, σύγχρονα looks με μίνιμαλ και basic κομμάτια.

https://www.instagram.com/p/B-fbxf2ly2w/

https://www.instagram.com/p/B8mKzF2hmaL/

https://www.instagram.com/p/B9FAVPLgnnF/

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

DO IT YOURSELF

6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση

Όλα όσα πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου για τις διακοπές στο χωριό ή στο νησί αυτό το Πάσχα