Δες την μοναδική έκθεση του οίκου Dior μέσα από το You Tube

«Designer of Dreams», η έκθεση που φιλοξενήθηκε στο Musée des Arts Décoratifs του Παρισιού

Τόνια Τζαφέρη

Είναι εντυπωσιακό πως κάθε οίκος φροντίζει ακόμη σε αυτές τις συνθήκες να προβάλλει δημιουργικότητα και συνέχεια στο έργο του. Έστω και με αυτόν τον ψηφιακό τρόπο, είναι μια μικρή σωτηρία για τo fashion addict κοινό.

Ο οίκος Dior σου δίνει την ευκαιρία να ζήσεις την εμπειρία της μοναδικής έκθεσης «Christian Dior: Designer of Dreams», που γνώρισε τεράστια επιτυχία και πραγματοποιήθηκε στο Musée des Arts Décoratifs του Παρισιού.

Από την άνεση του σπιτιού σου και μέσα από την οθόνη έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις  την ιστορία του Dior μέσα από περισσότερα από 300 haute couture φορέματα, σχεδιασμένα από τον Christian Dior και όσους τον διαδέχτηκαν μέχρι σήμερα στο τιμόνι του γαλλικού οίκου.

Δημιουργίες που φορέθηκαν από κορυφαίες σταρ στο κόκκινο χαλί και έμειναν ανεξίτηλες στην ιστορία της μόδας, αλλά και τα αντίστοιχα αξεσουάρ όπως γάντια, τσάντες, γόβες, που αντανακλούν τη μαεστρία του γαλλικού οίκου.

Μάλιστα για τις ανάγκες της έκθεσης το Musée des Arts Décoratifs, διαμορφώθηκε όπως το εμβληματικό ατελιέ του Dior στην 30 Avenue Montaigne του Παρισιού.

 

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares