5 νέα Ανοιξιάτικα κομμάτια από Zara που ανυπομονούμε να φορέσουμε

Αναπληρώνουμε την Άνοιξη που χάσαμε

Τόνια Τζαφέρη

 

Ξέρω πόσο έχεις ανάγκη να φορέσεις ξανά τα αγαπημένα σου σύνολα και να αφήσεις στην άκρη τις πιτζάμες και τα αθλητικά σου ρούχα. Να φτιάξεις ξανά τα μαλλιά σου, να περιποιηθείς τον εαυτό σου, να προσέξεις το μακιγιάζ σου και φορώντας το άρωμα σου, να κυκλοφορήσεις στους Ανοιξιάτικους δρόμους της πόλης.

Υπάρχουν καλά νέα. Και αυτά είναι φυσικά το γεγονός πως από Δευτέρα θα κυκλοφορείς ξανά ελεύθερη σε εξωτερικούς χώρους με σύμμαχο τον Ανοιξιάτικο, υπέροχο καιρό. Πάντα με προσοχή και υπευθυνότητα. Η Άνοιξη που χάσαμε είναι ακόμη εδώ. Και όλα τα σύνολα, χρώματα και trends που ονειρευόμασταν να φορέσουμε αυτήν την περίοδο, έχουμε επιτέλους την ευκαιρία να το κάνουμε.

Αυτήν την φορά όμως, ειδικά όταν πρόκειται για ψώνια, στρεφόμαστε στην συνειδητή κατανάλωση. Σε κομμάτια διαχρονικά. Που μας αρέσουν πραγματικά και σκοπεύουμε να τα φορέσουμε ξανά και ξανά για πολλά χρόνια. Η ''fast fashion'' άλλωστε, το να αγοράζουμε δηλαδή κάτι και να το φοράμε μόνο μια φορά ή λίγες, είναι πλέον old fashioned. 

Επομένως βγαίνοντας από αυτήν την κρίση, που εύχομαι όλους να μας έκανε λίγο καλύτερους, στην επόμενη αγορά είμαστε πιο συνειδητοποιημένοι, προτιμώντας κομμάτια με κλασσική αισθητική.

 

            

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares