Skip to main content

FASHION NEWS

H Rihanna παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυαλιών ηλίου από Fenty

Η μια της επιτυχία διαδέχεται την άλλη



 

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία τα τελευταία χρόνια, κυρίως μέσα από το τελευταίο επαγγελματικό της βήμα, την δημιουργία του οίκου Fenty. Λάνσαρε ρούχα, εσώρουχα, καλλυντικά και τώρα, μας ανακοινώνει και την νέα της συλλογή με γυαλιά ηλίου.

https://www.instagram.com/p/CADyq_DIbuK/

Η επιρροή της τραγουδίστριας στο κοινό της, είναι τεράστια. Και αυτό αποδεικνύεται κάθε φορά που μας ανακοινώνει κάτι καινούργιο, αφού μέσα σε λίγα λεπτά γίνεται sold out. Άλλωστε η Ριάνα έχει ανακηρυχτεί και ως η πιο πλούσια γυναίκα τραγουδίστρια στον κόσμο.

Μας παρουσιάζει λοιπόν την νέα συλλογή γυαλιών, τα οποία όπως δήλωσε, δημιουργήθηκε για να ταιριάζει σε κάθε διάθεση του καλοκαιριού. Η αισθητική και το στιλ της τραγουδίστριας είναι ξεκάθαρα αποτυπωμένα στην νέα της συλλογή. Ρετρό και vintage αισθητική, ‘’μιξάρονται’’ με μοντέρνα pop/neon χρώματα και δημιουργούν έναν ιδανικό συνδυασμό και για τα πιο σύγχρονα γυαλιά ηλίου.

https://www.instagram.com/p/CAGfVamHpmY/?utm_source=ig_embed

Ο σκελετός δεν θα μπορούσε παρά να ήταν ορθογώνιος με διακριτικό cat eye σχήμα, ένα μοτίβο που η Ριάνα έχει αγαπήσει πολύ. Ολοκληρώνονται με animal print σχέδια και φαρδύ βραχίονα.

https://www.instagram.com/p/CAJQov8HX0d/

Παρόλο που η πανδημία Covid-19 έχει  επηρέασε αρνητικά τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, η εταιρεία Fenty φαίνεται να πηγαίνει πολύ καλά ξεπερνώντας τις δυσκολίες.

«Θα δουλέψουμε, θα δουλέψουμε,θα δουλέψουμε», είπε στην Bρετανική Vogue στο τεύχος Μαΐου 2020, η διάσημη τραγουδίστρια. «Δουλεύω έτσι τώρα, ώστε να μην χρειάζεται να το κάνω στο μέλλον».

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου