Skip to main content

FASHION NEWS

Ιούνιος 2020: Κυκλοφόρησε η ολοκαίνουργια συλλογή ‘’Μandarine Oriental’’ από την SugarFree

Μια κολεξιόν που αιχμαλωτίζει το exotic πνεύμα του καλοκαιριού 



Ανάγκη για τέχνη, δημιουργία και αισιοδοξία θα υπάρχει πάντα. Και αν το καλοκαίρι δεν είναι η εποχή που αντιπροσωπεύει όλα τα παραπάνω, τότε ποια είναι; Οι εταιρείες πιστές στο καθήκον και στο έργο τους, μας παρουσιάζουν με την σειρά τους, μια πληθώρα επιλογών προκειμένου να βρούμε το προϊόν που ταιριάζει καλύτερα στην δική μας αισθητική, τον σωματότυπο και τις ανάγκες.

Μια εταιρεία σταθμός, που δίνει όλη της την ενέργεια και δημιουργικότητα στις συλλογές της, προκειμένου να ικανοποιήσει στο μέγιστο της σύγχρονες γυναίκες, είναι και η Ελληνική εταιρεία Sugarfree. Η οποία στέλνει το δικό της ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας αυτή τη σεζόν λανσάροντας την ολοκληρωμένη συλλογή Mandarin Oriental για το Καλοκαίρι 2020 που αποτελείται από μαγιό, beachwear και prêt-à-porter ρούχα.

https://www.instagram.com/p/CAj4fzyH6H8/

Μια κολεξιόν που αιχμαλωτίζει το πνεύμα του καλοκαιριού και είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να καλύπτει κάθε ανάγκη και αισθητική επιθυμία. Μαγιό για κάθε σωματότυπο και στυλ, beachwear σχέδια που θα σε συνοδεύσουν στις ονειρεμένες παραλίες, αλλά και prêt-à-porter κομμάτια που θα ολοκληρώσουν με κομψότητα και άνεση το στυλ των διακοπών.

https://www.instagram.com/p/CApITbxnK1O/

Πιο αναλυτικά η Summer 2020 συλλογή της Sugarfree είναι εμπνευσμένη από τα essentials του resortwear, από μαγικούς εξωτικούς προορισμούς αλλά και από τη διαχρονική παλέτα του καλοκαιριού. Signature swimwear σχέδια σε δυνατές μονοχρωμίες -όπως μαύρο, κόκκινο, πράσινο, πορτοκαλί και royal blue - δίνουν δυναμικά το «παρών» στη νέα συλλογή, ενώ οι γήινες αποχρώσεις συνδυάζονται με πολύτιμα metallics δημιουργώντας looks που αποπνέουν πολυτέλεια.

https://www.instagram.com/p/CAr7F8DDWBH/

https://www.instagram.com/p/CBNQdxkDp1h/

Τα statement prints σε μαγιό και ρούχα είναι επίσης δυνατό στοιχείο της καλοκαιρινής κολεξιόν και εμπνευσμένα από Άπω Ανατολη, άνθη κερασιάς, αφρικανική Σαβάνα, animal prints και σοφιστικέ tribal μοτίβα.

https://www.instagram.com/p/CBP5UupjpKN/

Κάπως έτσι λοιπόν η Άπω Ανατολή συναντά τη Δύση σε μαγιό, ρούχα και beach cover-ups και κιμονό. Διάχυτο είναι και το ethnic ύφος στην κολεξιόν όπως αυτό εκφράζεται μέσα από τα χρώματα, τις διακοσμητικές χάντρες, τις crochet πλέξεις, τα σαφάρι στοιχεία. Οι νομαδικές φυλές της Αφρικής βρίσκουν σ’ αυτή τη συλλογή την πιο άξια και επίκαιρη απόδοση της ενδυματολογικής τους κουλτούρας.

https://www.instagram.com/p/CBFc2wij1S_/

Ολόσωμα μαγιό με τολμηρά cut-outs, ψηλόμεσα μπικίνι με bandeau tops, one-shoulder swimsuits με διακοσμητικές φάσες αλλά και κλασικά triangle σχέδια ή halter-neck one-piece  είναι κάποια από τα  swimwear κομμάτια που προσφέρει η νέα συλλογή Mandarin Oriental της Sugarfree.

Η χρήση hi-tech υλικών (όπως lurex και τα μεταλλικά foiled υφάσματα) δίνουν μοντέρνο τόνο στη συλλογή, ενώ οι λεπτομέρειες ενισχύουν την πολυτέλεια και τη θηλυκότητα. Μονόχρωμα και εμπριμέ καφτάνια, tops από δαντέλα bronderie anglaise, κομψές αέρινες τουνίκ, μοναδικές ολόσωμες φόρμες και άνετες high-waisted παντελόνες –στην ασυναγώνιστη σχέση ποιότητας-τιμής που έκανε τη Sugarfree δημοφιλή- θα ορίσουν το Resort Chic λουκ αυτής της σεζόν αλλά και τις ανέμελες εμφανίσεις μας στην πόλη αυτό το τόσο διαφορετικό καλοκαίρι.

https://www.instagram.com/p/CBAZNyFD_jr/

https://www.instagram.com/p/CA7MH4jDefv/

Η Summer 2020 Collection της Sugarfree είναι ακόμη εμπλουτισμένη με μια ευρεία γκάμα χρωμάτων και σχεδίων σε μαγιό, beachwear και ρούχα, ώστε να επιλέξεις αυτό που κολακεύει το σωματότυπό σου και αντιπροσωπεύει το στυλ σου. Από υψηλής ποιότητας υλικά και σε μοναδικά προσιτές τιμές, η Sugarfree αυτό το καλοκαίρι πρωταγωνιστεί στις τάσεις της μόδας όπως και κάθε σεζόν.

Βρες ολόκληρη την συλλογή εδώ.

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ