Οι Μαύρες influencers που αξίζει να ακολουθήσεις

Είμαι σίγουρη πως δεν τις είχες ανακαλύψει

Τόνια Τζαφέρη

 

Αδιαμφισβήτητα μετά τα τόσο δυσάρεστα γεγονότα στις ΗΠΑ, έρχεται η ώρα για σταδιακές και εξίσου σημαντικές αλλαγές για τους Αφροαμερικανούς σε κάθε τομέα. Είναι περιττό να μπούμε σε συζητήσεις για την αναγκαιότητα ισότητας σε ανθρώπους που έχουν κάθε δικαίωμα... Όσον αφορά τον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς παρότι κατηγορήθηκε πως έχει αφήσει στο περιθώριο την έγχρωμη κοινότητα, υπάρχουν πολλές αποδείξεις με εκπληκτικές συνεργασίες και καμπάνιες, όπου μαύρα μοντέλα πρωταγωνιστούν.

Όμως στον διαδικτυακό κόσμο της ομορφιάς και πιο συγκεκριμένα στον χώρο των influencers, η έγχρωμη κοινότητα ίσως δεν είχε την ίδια απήχηση με αντίστοιχες Ευρωπαίες influencers. Ωστόσο όλα αυτά ξεκινούν από εδω και στο εξής, να παίρνουν διαφορετική τροπή. Θα έλεγα πως αισθανόμαστε και εμείς την ανάγκη να έρθει στην επιφάνεια η εξίσου ενδιαφέρουσα οπτική μαύρων influencers, που έχουν κάνει σημαντικά βήματα αποκτώντας χιλιάδες followers. 

Οι στιλιστικές τους προτάσεις έχουν σίγουρα ''κάτι να πουν'', ενώ οι λογαριασμοί τους στο instagram, δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από άλλους αντίστοιχους. Πάμε να τις δούμε:

1. @slipintostyle

2. @itsreallynana

https://www.instagram.com/p/BtuK-tPFxjg/

3. @alealimay

4. @basicstouch

5. @amaka.hamelijnckAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares