Πώς να προσθέσεις τα σωστά χρώματα σε κάθε σου εμφάνιση

Playful συνδυασμοί χρωμάτων

Τόνια Τζαφέρη

Τους καλοκαιρινούς μήνες η ζωηρότητα και μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση έρχονται ξανά στο προσκήνιο. Ξέρω πως μπορεί να λατρεύεις τα nude looks και τα total black/whites σύνολα, όμως αξίζει να πειραματιστείς και με χρωματιστά ρούχα ειδικά αυτήν την περίοδο. Είναι η ιδανική ευκαιρία για να ανανεωθείς, να εντυπωσιάσεις και να κάνεις μια πολυπόθητη αλλαγή. 

Τα pop χρώματα σίγουρα θα επηρεάσουν ευχάριστα και την διάθεση σου, ενώ θα μπορείς πιο εύκολα να κερδίζεις τις εντυπώσεις και τα βλέμματα. Όμως χρειάζεται προσοχή. Ο συνδυασμός των κατάλληλων χρωμάτων δεν είναι πάντα και εύκολη υπόθεση. Σημασία έχει πάντα, αυτό που τελικώς θα προκύψει να σε κολακεύει και να προσφέρει μια ομοιόμορφη όψη στην όλη σου εμφάνιση. Και μιλώντας για συνδυασμούς χρωμάτων στο styling, το μυαλό μας πηγαίνει αμέσως στην διάσημη influencer Εmili Sindlev, την Σκανδιναβή stylist, που ξέρει εξαιρετικά καλά πως να πετυχαίνει τους πιο εκπληκτικούς χρωματικούς συνδυασμούς στα ρούχα της.

Τα παρακάτω outfits θα σε βοηθήσουν να αντιληφθείς πως περίπου συνδυάζονται τα hot χρώματα της σεζόν με μια σύγχρονη αισθητική. Απαραίτητα φυσικά είναι τα αξεσουάρ που κάνουν την διαφορά και φυσικά... να αποφεύγουμε τις υπερβολές. 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares