Skip to main content

FASHION NEWS

Tην νέα capsule συλλογή με χειροποίητα σανδάλια από την ‘’DI GAΪΑ’’ θα την λατρέψεις

Έμφαση στην λεπτομέρεια, εκλεπτυσμένη αισθητική και rock-chic κομψότητα



Αγαπάμε πολύ τα ελληνικά brands που δίνουν έμφαση στην λεπτομέρεια, στην εκλεπτυσμένη αισθητική και την κομψότητα. Και φυσικά στην καλή ποιότητα του προϊόντος που προσφέρουν. Ένα από αυτά τα brands είναι και το ‘’DI GAΪΑ’’ (γαία) το οποίο φέρει την υπογραφή της διεθνούς Ελληνίδας shoe designer Ελβίρας Παναγιωτοπούλου.

Θα λέγαμε πως η Ελβίρα Παναγιωτοπούλου με την νέα καλοκαιρινή συλλογή 2020 που μόλις κυκλοφόρησε, μας παραδίδει μαθήματα μαθήματα αρμονίας, διακριτικής πολυτέλειας και χειροποίητης δεξιοτεχνίας.

Η νέα συλλογή χειροποίητων υποδημάτων, που παράγεται από επιλεγμένα ποιοτικά υλικά, διακρίνεται για τη μίνιμαλ αισθητική και τη διαχρονικότητα σε συνδυασμό με ένα μοντέρνο, rock chic φινίρισμα που τόσο λατρεύουμε.

 

 

Πρόκειται λοιπόν για μια συλλογή από flat σανδάλια που αντικατοπτρίζει κλασικά σχήματα της αρχαιοελληνικής αγγειογραφίας, όπως τρίγωνα, κύματα και ρόμβους, και περιορίζοντας τη χρωματική παλέτα στις βασικές αλλά πανίσχυρες αποχρώσεις μαύρο, άσπρο και clay (το χρώμα του πηλού). Η αρχαιοελληνική τέχνη συναντά  τον σύγχρονο μινιμαλισμό και την πυθαγόρεια αρμονία και το αποτέλεσμα μας ενθουσιάζει, κάνοντας μας να ανυπομονούμε να φορέσουμε τα μοντέρνα σανδάλια στις φετινές μας καλοκαιρινές εξορμήσεις.

 

 

Note: Στην Ελλάδα oι δημιουργίες DI GAΪA φιλοξενούνται στο www.digaia.com, στο www.aesthet.com, σε επιλεγμένες μπουτίκ και πολυτελή ξενοδοχεία.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.