Skip to main content

FASHION NEWS

Η μίνιμαλ εμφάνιση της Jennifer Aniston στα Emmy’s 2020 αποθεώθηκε

Εκθαμβωτική με μαύρο slip dress και strapy πέδιλα Dior



Πρωτόγνωρες στιγμές στην ιστορία των βραβείων, ήταν η χθεσινοβραδινή απονομή. Οι διάσημoι αστέρες του Χόλυγουντ απόλαυσαν την απονομή των Βραβείων Emmy 2020, από το σπίτι τους φορώντας πιτζάμες και κάνοντας video calls. Οι celebrities που βρέθηκαν από κοντά στην σκηνή του άδειου Staples Center, ήταν ελάχιστοι. Μέσα σε αυτούς όμως ήταν η Jennifer Aniston και αυτό ήταν αρκετό για να ενθουσιάσει τους εκατομμύρια θαυμαστές της.

Για μια ακόμη φορά επιβεβαίωσε πως δικαίως είναι μια από τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο, μαγεύοντας με την απλότητα της και την κομψή της επιλογή. Η 51χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα υπέροχο μαύρο φόρεμα του John Galliano για τον οίκο Dior και ήταν χωρίς υπερβολές εκθαμβωτική. Το σέξι, slip dress, με βαθύ ντεκολτέ και ασύμμετρο τελείωμα με βολάν, αναδείκνυε υπέροχα την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

https://www.instagram.com/p/CFYQLGhjo2j/

Το συνδύασε με μαύρα strappy πέδιλα Dior και statement διαμαντένιο κολιέ, βραχιόλι και ασορτί δαχτυλίδι. Τα μαλλιά της όπως πάντα έπεφταν καλοχτενισμένα στους ώμους της. Η ίδια μοιράστηκε και μια φωτογραφία από την προετοιμασία της για το show, στην οποία εμφανίζεται να φορά μάσκα ομορφιάς και να απολαμβάνει ένα ποτήρι σαμπάνια, καθισμένη στον καναπέ του σπιτιού της.

https://www.instagram.com/p/CFYCMQED8Pr/

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.