Πώς το Ιταλικό brand Bottega Veneta κατακτά όλο και περισσότερο χώρο στον σύγχρονο κόσμο της μόδας

Οταν η μόδα, η χορογραφία και η τέχνη συναντιούνται, τότε οι δημιουργίες μιλούν

Τόνια Τζαφέρη

 

Η επίδειξη μόδας του οίκου Bottega Veneta πραγματοποιήθηκε πριν λίγες εβδομάδες και έχει καταφέρει να μονοπωλήσει μέχρι και τώρα το ενδιαφέρον. Το δημοφιλές Ιταλικό brand έχει πολλούς αφοσιωμένους θαυμαστές, όπως ο Kanye West, η ηθοποιός Sheila Atim, ο μουσικός Stormzy, το μοντέλο Rosie Huntington-Whiteley, η ηθοποιός Salma Hayek - Pinault, η καλλιτέχνης Lynette Yiadom-Boakye και πολλοί ακόμη, οι οποίοι μάλιστα ταξίδεψαν έως το Λονδίνο προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την επίδειξη για Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2021.

Πέρα από τα γνωστά ονόματα, ξεχώρισαν και τα ονόματα τριών γυναικών οι οποίες προέρχονται από τον χώρο της τέχνης και του χορού. Οι γυναίκες αυτές είναι η Sue Webster, Ellen van Schuylenburch και η Nubia Garcia, οι οποίες έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στις δημιουργίες του οίκου. Η ιστορία έχει πολλές φορές αποδείξει, πως όταν η μόδα, η χορογραφία και η τέχνη συναντούνται, τότε οι άνθρωποι μεγαλουργούν.

 

       

 

Οι δημιουργίες μέσα από τέτοιες συνεργασίες αποκτούν νέο νόημα, ανατρεπτικό χαρακτήρα και αισθητική προσαρμοσμένη στην εκάστοτε εποχή και ανάγκες. Με αυτά τα στοιχεία αλλά και σε συνδυασμό με τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό, την υπεύθυνη προς το περιβάλλον στάση με ανακυκλώσιμα υφάσματα και την άριστη ποιότητα που τον διακατέχει,  δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση που ο οίκος Veneta κατακτά όλο και περισσότερο χώρο. Αποκτά περισσότερους θαυμαστές (celebrities και μη) και αποδεικνύει  πως θα μας απασχολήσει για πολύ ακόμη με τις τόσο ευφάνταστες και ανατρεπτικές συλλογές, οι οποίες έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: μια προσωπική αισθητική, η οποία τις κάνει να ξεχωρίζουν και από την πρώτη στιγμή να καταλαβαίνουμε από ποιόν οίκο προέρχονται.

https://www.instagram.com/p/B-nPkeRIxbo/

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares