Skip to main content

FASHION NEWS

Εμπνεόμαστε από το street style Σκανδιναβικών χωρών και δημιουργούμε αξέχαστα looks

Όλα όσα χρειάζεσαι, είναι εδώ!



 

Αίσθηση έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια τα κορίτσια από τις Σκανδιναβικές χώρες με το εκκεντρικό και πρωτότυπο στιλ τους. Στις Εβδομάδες Μόδας κλέβουν πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις, με απλότητα, δυναμικό χαρακτήρα αλλά και την σύγχρονη αισθητική τους.

Έχουν ξεχωρίσει και στον ''instagram κόσμο της μόδας'', κατακτώντας εκατομμύρια followers και φανατικές θαυμάστριες. Φωτογραφίσεις με τέχνη, luxurious fashion pieces και προσωπική αισθητική κυριαρχούν και κατακτούν όλο και περισσότερο κοινό. Σίγουρα το ‘’Σκανδιναβικό στιλ’’ ανταγωνίζεται με άνεση, την μόδα χωρών που τόσα χρόνια ήταν καθιερωμένη. Έχει αφήσει το δικό του προσωπικό στίγμα και έχει ακόμη πολλά να μας πει.

 Θα μπορούσαμε ώρες να γράφουμε για το τόσο ιδιαίτερο στιλ από τις συγκεκριμένες χώρες, όμως οι φωτογραφίες μπορούν να μεταφέρουν καλύτερα το vibe και την αντίληψη των κοριτσιών και να σου δώσουν την έμπνευση που χρειάζεσαι προκειμένου να δημιουργήσεις τις πιο ενδιαφέρουσες, μοντέρνες και σύγχρονες εμφανίσεις.

Με πέντε λέξεις θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το στιλ τους ιδανικό, σύγχρονο, ανατρεπτικό, μίνιμαλ και πάντοτε με έμφαση στην λεπτομέρεια!

 

           πηγή φωτογραφιών: pinterest         

 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.