Εμπνεόμαστε από το street style Σκανδιναβικών χωρών και δημιουργούμε αξέχαστα looks

Όλα όσα χρειάζεσαι, είναι εδώ!

Τόνια Τζαφέρη

 

Αίσθηση έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια τα κορίτσια από τις Σκανδιναβικές χώρες με το εκκεντρικό και πρωτότυπο στιλ τους. Στις Εβδομάδες Μόδας κλέβουν πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις, με απλότητα, δυναμικό χαρακτήρα αλλά και την σύγχρονη αισθητική τους.

Έχουν ξεχωρίσει και στον ''instagram κόσμο της μόδας'', κατακτώντας εκατομμύρια followers και φανατικές θαυμάστριες. Φωτογραφίσεις με τέχνη, luxurious fashion pieces και προσωπική αισθητική κυριαρχούν και κατακτούν όλο και περισσότερο κοινό. Σίγουρα το ‘’Σκανδιναβικό στιλ’’ ανταγωνίζεται με άνεση, την μόδα χωρών που τόσα χρόνια ήταν καθιερωμένη. Έχει αφήσει το δικό του προσωπικό στίγμα και έχει ακόμη πολλά να μας πει.

 Θα μπορούσαμε ώρες να γράφουμε για το τόσο ιδιαίτερο στιλ από τις συγκεκριμένες χώρες, όμως οι φωτογραφίες μπορούν να μεταφέρουν καλύτερα το vibe και την αντίληψη των κοριτσιών και να σου δώσουν την έμπνευση που χρειάζεσαι προκειμένου να δημιουργήσεις τις πιο ενδιαφέρουσες, μοντέρνες και σύγχρονες εμφανίσεις.

Με πέντε λέξεις θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το στιλ τους ιδανικό, σύγχρονο, ανατρεπτικό, μίνιμαλ και πάντοτε με έμφαση στην λεπτομέρεια!

 

           πηγή φωτογραφιών: pinterest         

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares