Skip to main content

FASHION NEWS

Οι εμφανίσεις των People's Choice Awards 2020 που πραγματοποιήθηκαν εν μέσω πανδημίας

Στο προσκήνιο η Jennifer Lopez και η Sofia Vergara



 

Βραβεία χωρίς κοινό, είναι η αλήθεια πως ακόμη δεν μπορούμε να τα συνηθίσουμε. Η άδεια αρένα του The Barker Hangar, στη Santa Monica των Ηνωμένων Πολιτειών, στέρησε πολλή από την λάμψη των βραβείων. Τα 46α βραβεία People's Choice Awards  όμως, κατάφεραν να πραγματοποιηθούν ακόμη και χωρίς κοινό, με παρουσιάστρια της βραδιάς την Demi Lovato.

 

 

 

Στις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της βραδιάς, ανήκει αυτή της Jennifer Lopez, η οποία κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις, ενώ παραλάμβανε το Βραβείο ''People's Choice Awards Icon''. Με τον ευχαριστήριο λόγο της για όσα της απηύθυναν, η Nicole Kidman και η Renée Zellweger, η star κατάφερε να συγκινήσει το κοινό λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ξέρετε, προσεγγίζω την καριέρα μου με τον ίδιο τρόπο που προσεγγίζω τη ζωή μου. Νιώθω με την καρδιά μου και προσπαθώ πάντα να λέω την αλήθεια με τις ιστορίες μου».

Η Sofia Vergara κέρδισε το Βραβείο Comedy Star 2020, το τελευταίο της για το «Modern Family» που αφήνει πίσω της, ενώ ευχαρίστησε τους συντελεστές καθώς παραλάμβανε το βραβείο της.

 

 

 

Mια ακόμη από τις στιγμές που  ξεχωρίσαμε, ήταν εκείνη της βράβευσης της Ellen Pompeo, η οποία κέρδισε το βραβείο για την τηλεοπτική star για το «Grey's Anatomy».Η διάσημη πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς προέτρεψε όλους να προσέχουν τους εαυτούς τους και αυτούς που αγαπούν.

Τέλος, είδαμε για πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλιά της Mandy Moore καθώς παραλάμβανε το βραβείο της και η ίδια, μάλιστα, ανέφερε: «Είμαι τόσο χαρούμενη που θα φέρω στον κόσμο ένα αγοράκι».

 

 πηγή φωτογραφιών: (peopleschoice)

 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα