Πώς να αναβαθμίσεις το athleisure street look σου

Τα Hyperbeast κομμάτια μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι

Ρόμυ Μελάνι

Δεν υπάρχει πιο beat στιλ από το athleisure, το οποίο με τις νέες συνθήκες που επέβαλλε η πανδημία ήρθε να εδραιωθεί στις προτιμήσεις του νεανικού (και όχι μόνο) κοινού. Τα τελευταία χρόνια βρισκόταν ήδη στο προσκήνιο, με ολοένα και περισσότερα luxurious brands να λανσάρουν αθλητικά κομμάτια τα οποία γίνονταν ανάρπαστα παγκοσμίως.


Φούτερ Reebok ####### Shop Now
Φόρμα Reebok ####### Shop Now 
Σάκος Reebok ####### Shop Now 

Η άνεση αλλά και τα ‘’effortless vibes’’ είναι το ζητούμενο σε κάθε εμφάνιση. Το σύγχρονο αθλητικό στιλ δεν έχει πλέον κανόνες. Δεν ήταν λίγες οι φορές, όπου είδαμε αθλητικά  ρούχα συνδυασμένα με glam και office style κομμάτια. Μη διστάσεις επομένως να δοκιμάσεις τα άνετα ρούχα σου, όπως για παράδειγμα τα φούτερ ή το κολάν σου, ακόμη και με σακάκια είτε φούστες. Και αν αυτό δεν σου ακούγεται τόσο ελκυστικός συνδυασμός, οι παρακάτω φωτογραφίες σίγουρα θα σε πείσουν, πως το μέλλον της φετινής σεζόν θα έχει πλούσιες δόσεις από αθλητικό street style μαζί με πιο επίσημα ρούχα.


Αθλητικά Sneakers Reebok ####### Shop Now

Τέλος το στοιχείο που σίγουρα θα κάνει την εμφάνιση σου να ξεχωρίσει και να την αναβαθμίσει, είναι τα πολυσυζητημένα ‘’hyperbeast ‘’ κομμάτια και αξεσουάρ. Bucket hats, bomber jackets, chunky αθλητικά παπούτσια, waist bags και πολυτελείς εταιρείες με αθλητικά ρούχα θα είναι οι σύμμαχοι σου για τις πιο εντυπωσιακές και μοντέρνες εμφανίσεις της σεζόν.

Cover photo: Κολάν Reebok ####### Shop Now
                      Μπουφάν Reebok ####### Shop Now  
                      Σάκος Reebok ####### Shop NowAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares