Εβδομάδα Μόδας Κοπεγχάγης: Tο καλύτερο fashion event των ημερών

Το περίφημο ‘’Scandi Chic’’ στην πρώτη γραμμή

Τόνια Τζαφέρη

 

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την σύγχρονη και τόσο μοντέρνα αισθητική των Σκανδιναβικών χωρών που έχουν πλέον κατακτήσει, την δική τους θέση στον κόσμο της μόδας. Ο μίνιμαλ χαρακτήρας που πρωταγωνιστεί, το γεγονός πως το sustainability και η βιώσιμη μόδα αποτελεί προτεραιότητα τους, καθώς επίσης και η vintage αισθητική τους, έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό και ανατρεπτικό style. που έχει κατακτήσει το διεθνές κοινό.

https://www.instagram.com/p/CK5qVinBUvt/

Σειρά είχε η Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης και φυσικά, τα street style looks που μας είχε συνηθίσει, ήταν κάτι που ομολογουμένως μας έλειψαν πολύ. Πριν το ξέσπασμα της πανδημίας, οι δημοφιλέστερες Σκανδιναβές influencers, έδιναν κάποιες από τις πιο εντυπωσιακές και πρωτότυπες εμφανίσεις, οι οποίες γρήγορα γίνονταν γνωστές σε όλο τον κόσμο.

Ωστόσο ακόμη και ψηφιακά, το event είχε αμείωτο ενδιαφέρον με τα Σκανδιναβικά fashion brands, να μας παρουσιάζουν ψηφιακά τις προτάσεις και δημιουργίες τους για την σεζόν φθινόπωρο/ χειμώνα 2021.

Η πιο φημισμένη από τις Εβδομάδες Μόδας της Σκανδιναβίας, αυτή της Κοπεγχάγης, διεξήχθη εξολοκλήρου ψηφιακά, μέσα από τη διαδικτυακή της πλατφόρμα copenhagenfashionweek.com, δίνοντας στα brands που συμμετείχαν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τις συλλογές τους με τη μορφή video και φωτογραφιών.

Η&M Studio,  Rixo, Stine Goya, By Malene Birger, Baum und Pferdgarten, House of Dgamar, Rains, Lovechild 1979, Samsøe Samsøe, Skall Studio, Nynne, ήταν μερικά από τα πιο γνωστά brands που συμμετείχαν, έχοντας κύρια χαρακτηριστικά στα δημιουργήματα τους: την σύγχρονη αισθητική, την απλότητα, καθαρές γραμμές, μίνιμαλ ύφος, διαχρονική αισθητική και ποιοτικά χαρακτηριστικά που αντέχουν στο χρόνο.

Το ''Scandi Style'' αναμένεται να είναι μια από τις ισχυρότερες επιρροές στον fashion τομέα, με το πρωτοποριακό και sustainable design των Σκανδιναβών, να γίνεται η νέα κορυφαία τάση. Δεν θα μπορούσαμε, παρά να ανυπομονούμε για τα επόμενα βήματα τους και φυσικά, για τα εκπληκτικά και άκρως εντυπωσιακά street style looks στους δρόμους της Σκανδιναβίας.

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares