Η νέα συλλογή της Victoria Beckham επενδύει σε comfort dressing κομμάτια

«Μελλοντικά θα μπορούν να φορεθούν και εκτός σπιτιού».

Τόνια Τζαφέρη

 

Τη  νέα της συλλογή για Φθινόπωρο/ Χειμώνα 2021 μας παρουσίασε, μέσα από τον instagram λογαριασμό της, η Victoria Beckham. Μιλώντας για τις καινούργιες της δημιουργίες, δήλωσε χαρακτηριστικά:

 "Αυτή τη χρονιά κάνουμε τα πράγματα λίγο διαφορετικά, αλλά έτσι δεν συμβαίνει με όλους. Αυτή τη σεζόν έχουμε συμπτύξει την pre και τη main συλλογή μας παραδίδοντας μια υβριδική συλλογή με πολύ συγκεκριμένη επεξεργασία".

Πηγή έμπνευσης για την ολοκαίνουργια συλλογή που μόλις λάνσαρε, είναι η ‘’Work From Home’’ αισθητική. Αφού η τηλεργασία αποτελεί, όπως λέει και η ίδια την ‘’νέα κανονικότητα". Φέρνει στην πρώτη γραμμή comfort dressing κομμάτια, τα οποία μελλοντικά θα μπορούν να φορεθούν και εκτός σπιτιού. 

Aξίζει να σημειωθεί επίσης πως η Beckham, επέλεξε να παρουσιάσει τη συλλογή της, εκτός London Fashion Week, η οποία ξεκινάει στις 19 Φεβρουαρίου, ακριβώς επειδή ήθελε να ενώσει τις συλλογές της και γιατί θεωρεί ότι τα seasonal calendars μοιάζει να μην έχουν νόημα αυτή τη στιγμή "καθώς δεν γνωρίζουμε πότε θα βγούμε από την καραντίνα".

Η νέα AW2021 συλλογή της, έχει ήδη ενθουσιάσει το κοινό της και περιλαμβάνει, κοστούμια με ρίγες, military λεπτομέρειες, ζώνες, σακάκια και πουκάμισα, ανάλαφρα φορέματα,prints, έντονα φλοράλ φαρδιά παντελόνια, πλεκτά και denim κομμάτια.

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares