Skip to main content

FASHION NEWS

Άκρως νεανικά και σύγχρονα σύνολα για την Άνοιξη 2021 από τον οίκο Celine

Αυτή είναι η αγαπημένη αισθητική των millennials



Από την πρώτη στιγμή που είδαμε πέρσι, την συλλογή για Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2021 της εταιρείας Celine, ήταν φανερό πως θα κάνει αίσθηση ειδικά στο νεανικό κοινό. Θα μπορούσαμε να πούμε πως πηγή έμπνευσης για την συλλογή, ήταν το athleisure style της πριγκίπισσας Diana. Με vintage αισθητική και σύγχρονους συνδυασμούς να απογειώνουν κάθε εμφάνιση.

Κανείς ακόμη άλλωστε, δεν έχει ξεχάσει και τις ‘’Diana inspired’’ εμφανίσεις της Hailey Bieber, οι οποίες έκαναν τον γύρω του κόσμου. Φαίνεται πως ο οίκος Celine γρήγορα κατάλαβε την αγάπη του κοινού προς τo casual style, με vintage στοιχεία και συνδυασμούς που δεν είχαμε μέχρι τώρα συναντήσει.

Με την πανδημία να μας περιορίζει όλο και περισσότερο, το μόνο σίγουρο είναι πως η μόδα δεν περιορίζεται, μιας και η εξέλιξη του αθλητικού και casual στιλ, έχει πλέον νέες προοπτικές. Αθλητικά κομμάτια συνδυάζονται με glam και preppy στοιχεία, ενώ μια 90’ s αισθητική κυριαρχεί έντονα, δίνοντας μας νέα looks, τα οποία έχουμε αγαπήσει ιδιαίτερα και φαίνεται να είναι αγαπημένα και των millennials.

 

Αν υπάρχει μια συλλογή την οποία ξεχωρίζουμε για την νέα σεζόν που μόλις καλωσορίζουμε, τότε μια από αυτές είναι σίγουρα και της Celine, τόσο για την νεανική της προσέγγιση, όσο και για το γεγονός πως αποτυπώνει πλήρως το πιο λατρεμένο στιλ της εποχής.

Jeans, sweatpants, σακάκια, καπέλα, bomber jackets, shorts, bucket hats και πολλά ακόμη, είναι όλα όσα χρειαζόμαστε για την φετινή μας ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα. Τέλος, με κεντρικό πρόσωπο του οίκου και την Kaia Gerber, η συλλογή θα μπορούσε να γίνει καλύτερη…

  

 

 

 

πηγή φωτογραφιών: celine.com 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.