Ο οίκος Tiffany&Co. προκαλεί με την τελευταία του καμπάνια!

Will you?

Κέλλυ Νόβακ

Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η Audrey Hepburn έτρωγε πρωινό μπροστά από το κατάστημα του Tiffany’s στην Νέα Υόρκη και ο οίκος φαίνεται να έχει εξελιχθεί πολύ από τότε.

Η τελευταία του καμπάνια -που αφορά στην διαφήμιση των νέων δαχτυλιδιών αρραβώνων του οίκου- είναι ζωντανό παράδειγμα αυτής της εξέλιξης.  Πιο συγκεκριμένα, η καμπάνια “Will you?”, στηρίζεται σε φωτογραφίες ζευγαριών σε καθημερινά στιγμιότυπα της ζωής τους, περιλαμβάνοντας και ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι. Πάει κάμποσος καιρός τώρα που ο gay γάμος έχε γίνει νόμιμος και στην πολιτεία της Νέας Υόρκης και, απ’ ότι φαίνεται ήρθε, ο καιρός και για την γνωστή εταιρία κοσμημάτων να «αποδεχτεί» αυτή την πραγματικότητα. Το εν λόγω ζευγάρι της φωτογραφίας είναι ζευγάρι και στην πραγματική ζωή, κάτι που ώθησε και τους υπεύθυνους να τους χρησιμοποιήσουν στην καμπάνια.

Αν και είναι η πρώτη φορά που ο οίκος χρησιμοποιεί ομοφυλόφιλους σε καμπάνια, τα social media δεν παρέλειψαν να αντιδράσουν αρνητικά για την πράξη τους αυτή. Εμείς από την άλλη, είμαστε πολύ χαρούμενοι που βλέπουμε μια εταιρία-κολοσσό στον τομέα της, να υποστηρίζει κάτι που θα έπρεπε να θεωρείται φυσιολογικό από όλο τον κόσμο.

Δες τώρα τις φωτογραφίες!

TiffanyCo_WillYouSameSexCouple15.jpg

TiffanyCo_WillYouSameSexCouple12.jpg

TiffanyCo_WillYouSameSexCouple13.jpg

TiffanyCo_WillYouSameSexCouple14.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares