Skip to main content

FASHION NEWS

Sales 2015: Αυτά είναι τα μαγαζιά που πρέπει να επισκεφτείς την περίοδο των εκπτώσεων

Ώρα για ψώνια!


Κέλλυ Νόβακ

Έφτασε και πάλι η αγαπημένη περίοδος όλων των γυναικών! Εκπτώσεις! Ήρθε η ώρα να πας να ψωνίσεις πάλι μετά τις γιορτές, αλλά αυτή την φορά χωρίς ενοχές! Αυτό το φόρεμα που είχες δει στο internet αλλά ήταν ακριβό για να το πάρεις, τώρα μπορείς χωρίς να στερηθείς να φας για τον επόμενο μήνα…

Εμείς κάναμε μια βόλτα (και διαδικτυακή) στα μαγαζιά, και σου προτείνουμε αυτά τα μαγαζιά για τις επόμενες αγορές σου, που έχουν τις καλύτερες εκπτώσεις, οι οποίες ξεκίνησαν την Δευτέρα!

Υ.Γ : Η Κυριακή 18/1 είναι η πρώτη του χρόνου που είναι ανοιχτά τα μαγαζιά.

BETTINA
Σε αυτό το μαγαζί θα βρεις μεγάλη ποικιλία ρούχων και αξεσουάρ, από γνωστούς ξένους και Έλληνες σχεδιαστές, με εκπτώσεις έως και 50%.

Αναγνωστοπούλου 29, Κολωνάκι και http://bettina.com.gr/eshop/

sales_1.jpg

IOANNA KOURBELA
Εάν ψάχνεις για κάτι πιο «εναλλακτικό», δίνοντας βάση στα υφάσματα, η Ελληνίδα σχεδιάστρια Ioanna Kourbela, είναι ο άνθρωπός σου. Μπορείς να βρεις κομμάτια της φετινής συλλογής με έκπτωση από 10% έως 30%, σε γυναικεία και αντρικά ρούχα.

Ανδριανού 109 & Χατζημιχάλη 12, Πλάκα και http://eshop.ioannakourbela.com/

sales_2.jpg

OZON BOUTIQUE
Ανανέωσε το στιλ και την διάθεσή σου με τις εκπτώσεις έως 50%, που προσφέρει η Ozon Boutique, από την άνεση του σπιτιού σου. Ελληνικά brands και σχεδιαστές προσφέρουν ξεχωριστά ρούχα και αξεσουάρ για όλα τα γούστα.

www.ozonboutique.com

sales_3.jpg

SOTRIS
Εάν έχεις λίγο ποιο εξεζητημένο στιλ αλλά διαθέτεις και ένα ικανοποιητικό budget για τα φετινά σου ψώνια, το θρυλικό κατάστημα του Κολωνακίου, Sotris, είναι το ιδανικό για να ψωνίσεις τα designer ρούχα σου. Με εκπτώσεις από 20% έως και 50% σε όλες τις συλλογές (και σε αυτή της Topshop), θα βρεις τον… εαυτό σου!

Βουκουρεστίου 41 & Τσακάλωφ

sales_4.jpg

Η&Μ
Οικονομικές και μοντέρνες λύσεις για όλα τα γούστα, προσφέρουν τα πολυκαταστήματα H&M, που οι εκπτώσεις του φτάνουν μέχρι και τα 70%.

Ερμού 54, Αθήνα

sales_5.jpg

GOLDEN HALL
Για άλλη μια χρονιά, το εμπορικό κέντρο Golden Hall, προσφέρει εκπτώσεις έως και 60% σε όλα τα προϊόντα του, από ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, βιβλία, καλλυντικά και είδη για το σπίτι.

Λεωφόρος Κηφισίας 37 Α, Μαρούσι

sales_6.jpg

ΑSOS
Το αγαπημένο σου on line store, προσφέρει έως και 70% έκπτωση σε όλα τα νέα φορέματα, παπούτσια, αξεσουάρ αλλά και παλτό. Mε πάνω από 700 brands, σε ρούχα και beauty products, σε αυτό το site θα βρεις ρούχα για όλα τα γούστα και τιμές για όλα τα πορτοφόλια.

www.asos.com

sales_7.jpg

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30