Skip to main content

FASHION NEWS

Σουτιέν: Προτάσεις που θα αγαπήσουν τα κορίτσια με καμπύλες.

Επιλέγοντας μοντέρνα σουτιέν πρέπει να δίνεις ιδιαίτερη προσοχή με βάση όχι μόνο το κόστος τους αλλά την ποιότητα και τον τύπο που ταιριάζει ανάλογα με τις ανάγκες σου.



 

Επιλέγοντας μοντέρνα σουτιέν πρέπει να δίνεις ιδιαίτερη προσοχή με βάση όχι μόνο το κόστος τους αλλά την ποιότητα και τον τύπο που ταιριάζει ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Πλέον τις πασαρέλες σαρώνουν μοντέλα που διαθέτουν διαστάσεις πιο κοντά στις γυναίκες της εποχής μας. Πίνακες, γλυπτά, τοιχογραφίες, όλα δείχνουν γυναίκες με τουλάχιστον 10 κιλά περισσότερα. Επίσης, Marilyn Monroe και Μοnica Bellucci έχουν λατρευτεί με πάθος, χωρίς να είναι καμιά τους αδύνατη!

Γι' αυτό κορίτσια αγαπήστε τις καμπύλες σας χωρίς ενοχές, γιατί είναι στη μόδα και γιατί το ανδρικό φύλο πεθαίνει γι' αυτές!

Και αν για τα Γυναικεία σλιπ είναι ευκολότερη η επιλογή, για τα σουτιέν τα πράγματα γίνονται δυσκολότερα. Γιατί μπορεί η άνεση να είναι προτεραιότητα, πρέπει όμως να σου κάνει και εκείνο το κλικ όταν το φοράς και κοιτάζεσαι στον καθρέπτη. Τα σουτιέν όμως κερδίζουν το τζακ ποτ, αποτελούν ένα από τα βασικά κομμάτια σε μια γκαρνταρόμπα, αφού πλέον μπορούν με ευκολία να στηρίξουν τα περισσότερα σου σύνολα, αφού συνδυάζουν λειτουργικότητα και στυλ και είναι βέβαιο ότι θα σε γοητεύσουν!

Αν είσαι γυναίκα με πλούσιες καμπύλες, Στη συλλογή Προσφορά σουτιέν μεγάλα μεγέθη θα βρείτε προσεκτικά επιλεγμένα σουτιέν σε διαφορετικά στυλ για γυναίκες με μεγάλο στήθος. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε όμορφα σχέδια από απαλά, ποιοτικά υφάσματα διακοσμημένα με ρομαντική δαντέλα, από σατινέ ύφασμα μέχρι και βαμβακερά σουτιέν.

Σουτιέν προσφορές θα βρεις αρκετές, που θα ταιριάζουν με το προσωπικό σου γούστο. Όμως ποιος είπε ότι οι μύθοι δεν καταρρίπτονται;

Στο μικρότερο στήθος οι επιλογές είναι περισσότερες. Το ηλεκτρονικό κατάστημα Esorouxa-Anelia φρόντισε να καλύψει την επιθυμία σου, δημιουργώντας μια γκάμα από σουτιέν με ενίσχυση, είναι ιδανικά για τη σύγχρονη γυναίκα που κινείται διαρκώς σε καθημερινή βάση, στη δουλειά, στο γυμναστήριο, στο σπίτι, στη διασκέδαση, αφού μπορούν να εξυπηρετήσουν όλες της τις ανάγκες.

Τα εσώρουχα Sloggi χωρίς μπανέλα γεννήθηκαν για τις «επαναστάτριες» που θέλουν να σπάσουν τα δεσμά. Για την νεαρή μοντέρνα κοπέλα με σέξι διάθεση που θέλει να νιώθει απόλυτη άνεση.

Αλλά και στο ενδεχόμενο να φορέσεις ένα αποκαλυπτικό φόρεμα στην πλάτη ή μια αποκαλυπτική μπλούζα, το τζίνι φέρνει το μαγικό σουτιέν To αγαπημένο fashion item για εξώπλατο, με χρώματα όπως και υφές που ποικίλουν και η απλότητα τους είναι κι αυτή που τα κάνει τόσο ευκολοφόρετα και γίνεσαι με μιας η βασίλισσα της βραδιάς!

Και συνεχίζοντας στον κόσμο της μαγείας, όλα τα παραπάνω και όχι μόνο μπορούν να φτάσουν σπίτι σου, πατώντας μόνο το.. μαγικό κουμπί. Στο μαγικό site esorouxa-anelia.gr τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα στο λεπτό. Παρήγγειλε και θα με θυμηθείς!
 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

Προτεινόμενα

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε