Skip to main content

FASHION NEWS

Φέτος, η Miranda Kerr θα γιορτάσει... τον έρωτα με αυτά τα κοσμήματα. Εσύ;

Με την υπογραφή του οίκου Swarovski.


Κέλλυ Νόβακ

Τα Χριστούγεννα μπορεί να πέρασαν, αλλά η πιο ερωτική γιορτή του χρόνου πλησιάζει και εσύ πρέπει και φέτος να προετοιμαστείς για αυτήν! Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου την έχουμε συνδέσει με τα δώρα που κάνουμε και μας κάνουν οι αγαπημένοι μας, αλλά φέτος κάνε εσύ πρώτα ένα δώρο στον εαυτό σου, γιατί το… αξίζεις!

Η νέα σειρά κοσμημάτων “Cupidon” της εταιρίας Swarovski, είναι η ιδανική λύση για αυτή την περίπτωση.

Επαναπροσδιορίζοντας το σχήμα της καρδιάς και άλλα κλασικά μοτίβα με μια δροσερή, μοντέρνα πινελιά, η νέα σειρά που έχει σχεδιαστεί από την εταιρία αποκλειστικά γα την Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, αποτελεί την πεμπτουσία της αγνότητας και κυρίως της κομψότητας.

Διατίθεται σε τρεις επιμεταλλώσεις –ροζ χρυσού, κίτρινου χρυσού και ροδίου– και... συνιστάται ανεπιφύλακτα από την Miranda Kerr, τη μούσα για την καμπάνια Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015. «Μου αρέσει το τρισδιάστατο εφέ του δαχτυλιδιού Cupidon που σχηματίζει το σύμβολο του απείρου: πρόκειται για ένα ντελικάτο και συνάμα θηλυκό κομμάτι που συνδυάζεται πραγματικά εύκολα με άλλα αξεσουάρ. Το "Circle Heart" συνεχίζει το ίδιο ανάλαφρο και ντελικάτο στυλ με τα δύο περιγράμματα καρδιάς (το ένα στολισμένο με κρύσταλλα), όπως και το μενταγιόν "Cadmia' με το λιτό του ντιζάιν σε σχήμα καρδιάς», δηλώνει το γνωστό μοντέλο.

Αλλά η εταιρία δεν σταματάει εδώ. Εάν είσαι από αυτές που αναζητάει μια πιο μοντέρνα πινελιά στην εμφάνισή της, η σειρά «Case», το βραχιόλι «Emotion Love» και τα σκουλαρίκια «Canvas» είναι τα ιδανικά σχέδια για σένα, καθώς συνδυάζουν απλές γραμμές και μικροσκοπικές αναλογίες.

Τέλος, εάν έχεις σκοπό να κάνεις κάποιο δώρο στο «καλό» σου, η Swarovski, διαθέτει και μια ανδρική συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι ’15, με ένα ευρύ φάσμα επιλογών, από το κολιέ και το βραχιόλι «Cross», που συνδυάζουν τη ροζ χρυσαφί επιμετάλλωση με το δέρμα, έως τη σειρά «Clarity», που περιλαμβάνει ματ και γυαλιστερό ανοξείδωτο ατσάλι.

Πες μου την αλήθεια. Δεν έγιναν αμέσως τα ψώνια σου πιο εύκολα; 

Δες τώρα τις φωτογραφίες!

v_swarovski_1.jpg

v_swarovski_2.jpg

v_swarovski_3.jpg

v_swarovski_4.jpg

v_swarovski_5.jpg

v_swarovski_7.jpg

v_swarovski_8.jpg

v_swarovski_9.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.