Skip to main content

FASHION NEWS

Πως να επιλέξουμε καπέλο που να ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου μας;

Βρείτε το κατάλληλο σχέδιο για να είσαι ταυτόχρονα κομψή και προστατευμένη από το ήλιο όλο το καλοκαίρι!



Το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και πιο πολύ και μάλλον πια δεν έχετε την υπομονή να έρθει ο καιρός για την ετήσια άδειά σας για να αρχίσετε να ετοιμάζετε τις αποσκευές σας για να ξεκινήσετε για τη θάλασσα για τις πολυαναμενόμενες καλοκαιρινές σας διακοπές. Κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών, ο ήλιος είναι ισχυρότερος και δεν πρέπει να ξεχνάμε την ηλιακή μας προστασία, αλλά μερικές φορές ακόμη και αυτή δεν είναι αρκετή για να μας προστατεύσει από τον καυτό ήλιο, οπότε είναι πολύ σημαντικό να μην ξεχάσουμε να πάρουμε ένα καπέλο. Υπάρχουν πολλά και ποικίλα σχέδια στην αγορά, αλλά το κάθε ένα δεν ταιριάζει σε όλους. Εάν νομίζετε ότι γενικά τα καπέλα δεν σας ταιριάζουν, πιθανώς απλά δεν έχετε βρει το σωστό για το πρόσωπό σας. Σήμερα θα σας βοηθήσουμε να βρείτε το κατάλληλο για εσάς σχέδιο για να είστε ταυτόχρονα κομψή και προστατευμένη από το ήλιο όλο το καλοκαίρι!

Ποια είναι τα πιο μοντέρνα σχέδια γυναικείου καπέλου;  

Τα καπέλα είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα και ελκυστικά αξεσουάρ που δημιουργήθηκαν ποτέ, καθώς έχουν την ιδιότητα όχι μόνο να προσθέτουν ένα μοναδικό φινίρισμα σε κάθε μας εμφάνιση, αλλά και να μας παρέχουν προστασία από τον άνεμο, το κρύο ή τον ήλιο, ανάλογα με την εποχή. Καθώς είμαστε τώρα στη μέση των θερμότερων μηνών, θα δώσουμε προσοχή στα πιο μοντέρνα καπέλα γυναικεία για το καλοκαίρι 2021.

Ένα σχέδιο που ήταν εξαιρετικά δημοφιλές στα τέλη της δεκαετίας του '90 και ξεχάστηκε για καιρό γίνεται ξανά επιτυχία και θα το συναντάμε όλο και πιο συχνά αυτό το καλοκαίρι. Αυτά είναι τα λεγόμενα sun bucket καπέλα, που συνιστώνται από μια οβάλ βάση από ύφασμα με λοξό γείσο γύρω από ολόκληρη την περιφέρεια. Λόγω του γείσου του, αυτό το σχέδιο δεν είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για γυναίκες με μικρά πρόσωπα ή χαμηλά μέτωπα, καθώς τα χαρακτηριστικά τους θα χαθούν κάπου κάτω από το καπέλο. Για ένα οβάλ ή επίμηκες πρόσωπο, το σχέδιο αυτό είναι τέλειο και τα καλά νέα είναι ότι έχετε μεγάλη ποικιλία για να διαλέξετε εάν εμπίπτετε σε αυτήν την κατηγορία γυναικών. Το καπέλο αυτό διατίθεται σε πολύχρωμα σχέδια με ελκυστικές εκτυπώσεις ή σε απλές παστέλ αποχρώσεις χωρίς πρόσθετες λεπτομέρειες. Εάν είστε λάτρης του μινιμαλιστικού στυλ, επιλέξτε ένα μονόχρωμο sun bucket (καλάθι) καπέλο. Σε περίπτωση που θέλετε να πειραματιστείτε με την εμφάνισή σας, μην διστάσετε να επιλέξετε ένα πολύχρωμο με χαρούμενο λουλουδάτο μοτίβο ή με  γεωμετρική στάμπα.


 
Ένα άλλο εξαιρετικά μοντέρνο αυτή τη σεζόν σχέδιο είναι τα πλεκτά καπέλα με φαρδύ γείσο. Παρά τη μεγάλη τους περιφέρεια, το γείσο τους δεν πέφτει, οπότε δεν αποκρύπτει τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας. Αυτή είναι μια υπέροχη είδηση για όλες τις γυναίκες που θέλουν να είναι κομψές στην παραλία, γιατί ανεξάρτητα από το σχήμα του προσώπου τους, αυτό το καπέλο σίγουρα θα τους ταιριάζει! Στην αγορά προσφέρονται σχέδια με διαφορετικά μεγέθη περιφέρειας και αυτό είναι το μόνο πράγμα το οποίο πρέπει να προσέξετε - επιλέξτε σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις και δεν υπάρχει πιθανότητα να κάνετε λάθος!

Πώς να συνδυάσουμε το καπέλο με τα ενδύματά μας;

Η επιλογή του σωστού για εμάς σχεδίου καπέλου είναι μόνο το πρώτο βήμα προς την κομψή εμφάνισή μας. Το κλειδί είναι πώς θα συνδυάσουμε αυτό το καπέλο με την γκαρνταρόμπα μας. Η ευκολότερη και η πιο επιτυχημένη επιλογή είναι να συνδυάσετε το καπέλο σας με τα παπούτσια σας - τα μοντέρνα σχέδια που είναι κατάλληλα για να συνδυαστούν με καπέλα μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο https://modivo.gr/c/gynaikes/ypodimata/pantofles-kai-pedila/pedila.  Για να πετύχετε μια άψογη εμφάνιση, σας συμβουλεύουμε να λάβετε υπόψη σας όχι μόνο το σχεδιασμό, αλλά και τα υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένα τα αξεσουάρ - εάν έχετε ένα υφασμάτινο καπέλο, θα είναι καλά και τα σανδάλια σας να έχουν ένα υφασμάτινο στοιχείο. Για τα ψάθινα καπέλα είναι υποχρεωτικές οι παντόφλες από φυσικά υλικά.
Η επιλογή του κατάλληλου καπέλου ποτέ δεν ήταν πιο εύκολη! Πιστεύουμε ότι με τις συμβουλές μας θα βρείτε το σχέδιο που σας ταιριάζει  και θα λάμψετε με το στυλ σας όλο το καλοκαίρι!
 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός