Skip to main content

FASHION NEWS

Moschino SS22: Η πιο baby cute πασαρέλα που έχουμε δει ever

Ο διάσημος οίκος μόδας επέστρεψε με μια συλλογή με τίτλο “Ladies Who Lunch”, γεμάτη νοσταλγία



Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης είναι γεγονός και ο Jeremy Scott επέστρεψε στην πασαρέλα, παρουσιάζοντας μια εκπληκτική συλλογή, που τράβηξε τα βλέμματα όλων. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Moschino μας σύστησε την SS22 συλλογή του οίκου μόδας, με τίτλο “Ladies Who Lunch”. 

Το σόου πραγματοποιήθηκε στο Bryant Park, με το στοιχείο της φύσης να παίζει σημαντικό ρόλο στην πασαρέλα. Η συλλογή χαρακτηρίστηκε από το στοιχείο της νοσταλγίας της παιδικής ηλικίας, ενώ η όλη αισθητική του αποτελέσματος θύμιζε πάρτι σε κήπο.

Τα μοντέλα, ανάμεσα στα οποία η Gigi Hadid, περπάτησαν φορώντας high fashion δημιουργίες οι οποίες γέμιζαν την πασαρέλα με vibes χαράς και αγάπης. Είδαμε ρούχα, όπως φορέματα αλλά και κοστούμια, με φιγούρες κινουμένων σχεδίων παιδικών παιχνιδιών. Τα σύνολα έφερναν στο μυαλό το preppy στυλ της δεκαετίας του ’60, όμως ταυτόχρονα είχαν μια πολύ σύγχρονη πινελιά, αφού ο Jeremy Scott τους πρόσθεσε μια δόση σεξαπίλ, μέσα από μεταξωτά σουτιέν-τοπ και κοντά μήκη.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στη συλλογή είχαν τα παστέλ χρώματα, τα υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου και αξεσουάρ όπως τα κοσμήματα και οι ζώνες, ενώ τα looks ολοκληρώθηκαν με  κομψά updo στα μαλλιά και πλεξούδες με χάντρες.

Παρακολούθησε το σόου μέσα από το παρακάτω βίντεο:

 

https://www.youtube.com/watch?v=EFf7rNZEDog 

 

 

cover photo credits Instagram @moschino

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα