Skip to main content

FASHION NEWS

Rust Color: Το χρώμα που θα σε «μεταφέρει» στην δεκαετία του ’70

Ετοιμάσου για πολύ... groovy εμφανίσεις!


Κέλλυ Νόβακ

Μπορεί η Μόδα της των '70s να μην είναι η δεκαετία που εμπνεόμαστε για τα looks μας αυτή την σεζόν, αλλά υπάρχει μια απόχρωση που μας κάνει να θέλουμε να γίνουμε... "Παιδιά των λουλουδιών"! 

Πριν βγάλεις από την ντουλάπα σου, τις ψηλές σου πλατφόρμες και τα sleevless γιλέκα με κρόσσια, τέσταρε πρώτα αυτή την θαυμάσια απόχρωση: το "rust" χρώμα! Μια μίξη ανάμεσα στο καφέ και το πορτοκαλί, το "rust" είναι ένα χρώμα που άπαξ και  ενσωματώσεις στα boho chic looks σου θα δώσεις μια ιδιαίτερη πινελιά αλλά και αυθεντικότητα στο ντύσιμό σου. Είναι ένα χρώμα που είναι κομψό αλλά και ξεχωριστό παράλληλα, αν το συνδυάσεις καταλλήλως!

Παρακάτω σου προτείνω 4 τρόπους να το ενσωματώσεις στις εμφανίσεις σου και να κάνεις τις casual εμφανίσεις σου από cute σε... άκρως εντυπωσιακές!

Φόρεμα

https://www.instagram.com/p/BZJahMal781/?tagged=rustcolordress

Ένα μονόχρωμο φόρεμα σε αυτό το χρώμα είναι μια καλή λύση για να υποστηρίξεις το 70s-inspired look. Ένα σε στιλ "wrap" (aka κρουαζέ) είναι η τέλεια επιλογή για το καλοκαίρι, μιας και αποτελεί τάση για φέτος!

Σορτς

https://www.instagram.com/p/BjVhKOIgQq3/?tagged=rustcolor

Ένα σορτσάκι σε rust χρώμα είναι πάντα μια κομψή επιλογή για το καλοκαίρ! Συνδύασε με ένα off the shoulder τοπ και mules και θα έχεις το απόλυτο day-to-night σύνολο!

Playsuit

https://www.instagram.com/p/BhwqDXXHZuu/?tagged=rustcolor

Μία κοντή ολόσωμη φόρμα σε αυτό το χρώμα είναι η πιο εύκολη λύση για τις casual καλοκαιρινές σου εμφανίσεις! Μπορείς να το φορέσεις με sneakers για το πρωί και με ψηλοτάκουνα πέδιλα το βράδυ!

Μαγιό

https://www.instagram.com/p/BX0p_fGlBRe/?tagged=rustcolor

Αυτή η απόχρωση είναι η τέλεια επιλογή για το φετινό σου μαγιό! Λίγο να μαυρίσεις και το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει! Συνδύασε το beachwear σύνολό σου με ένα ψάθινο oversized καπέλο και θα κάνεις την πιο chic εμφάνιση στην παραλία!

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός