Ο ιταλικός οίκος Sergio Rossi ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την Ελληνίδα fashion insider Ευαγγελία Σμυρνιωτάκη

H Style Heroine είναι η νέα art director του οίκου

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Με μια ανακοίνωση που κάνει περήφανη όλη την Ελλάδα, ο ιταλικός οίκος Sergio Rossi έκανε γνωστή τη συνεργασία του με την Ελληνίδα fashion insider και content creator, Ευαγγελία Σμυρνιωτάκη. Γνωστή και ως Style Heroine, η Ευαγγελία αναλαμβάνει τη θέση της artistic director στον ιταλικό οίκο παπουτσιών και όλοι ανυπομονούν να δουν το έργο της.

Style Heroine έχει μια διεθνή καριέρα στο χώρο της μόδας και ξεχωρίζει για την άκρως καλλιτεχνική και ιδιαίτερη αισθητική της. Έχει κερδίσει κερδίσει την εμπιστοσύνη κορυφαίων οίκων και brands, όπως η Chanel, η Prada και η Marina Raphael.

https://www.instagram.com/p/CYXAiY2Krdl/ 

 

Η ανακοίνωση της συνεργασίας έγινε με μία ανάρτηση στο Instagram του οίκου Sergio Rossi που αναφέρει: «Ο Sergio Rossi ανακοινώνει ότι η Evangelie Smyrniotaki αναλαμβάνει τη θέση της artistic director και θα αναφέρεται απευθείας στον CEO του ομίλου, Riccardo Sciutto. Στον νέο της ρόλο, η Smyrniotaki θα αναλάβει να καθοδηγήσει το brand στη νέα εικόνα και ταυτότητα του, συγκεκριμένα θα είναι είναι η επικεφαλής για τις διαφημιστικές καμπάνιες, τη δημιουργία περιεχομένου (content creations), το styling και τη δημιουργικότητα.  Επίσης, θα παρουσιάσει την πρώτη της capsule συλλογή Evangelie Smyrniotaki x Sergio Rossi στην προσεχή Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, τον Φεβρουάριο του 2022». 

Δες την ανακοίνωση εδώ:

 

https://www.instagram.com/p/CYqhtOtKj8M/  

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits Instagram @sergiorossiAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares