Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής Παρισιού: Η θεαματική πασαρέλα του οίκου Dior

Ο γαλλικός luxury οίκος μόδας έκλεψε για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις με το Autumn-Winter 2022-2023 show του

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Η Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής του Παρισιού είναι γεγονός. Για άλλη μια φορά η πόλη του φωτός συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα επάνω της με αφορμή τις επιδείξεις διάσημων οίκων υψηλής ραπτικής. Ένας από αυτούς που κέρδισαν τις εντυπώσεις είναι και ο οίκος Dior.

To γαλλικό luxury fashion brand παρουσίασε την Autumn-Winter 2022-2023 συλλογή του την πρώτη ημέρα της Εβδομάδας Μόδας Υψηλής Ραπτικής, μέσα από ένα show που ήταν εμπνευσμένο από το “Tree of Life”, ή αλλιώς «Το δέντρο της ζωής», ένα στοιχείο της ουκρανικής λαογραφίας.

Η Maria Grazia Chiuri συνεργάστηκε με την Ουκρανή καλλιτέχνιδα, Olesia Trofymenko για το συγκεκριμένο show και η χρήση του Δέντρου της Ζωής ως ένα στοιχείο έμπνευσης δεν ήταν τυχαία καθώς αποτέλεσε μια ένδειξη στήριξης στην Ουκρανία που βιώνει τον πόλεμο τους τελευταίους μήνες.

Η Autumn-Winter 2022-2023 του γαλλικού οίκου παρουσιάστηκε στον χώρο που έχει δημιουργήσει ο οίκος στο Musée Rodin. Στους τοίχους του χώρου πρωταγωνιστούσαν οι λεπτομέρειες του έργου "Tree of Life" της Olesia Trofymenko, ενώ τα μοντέλα περπάτησαν στο catwalk φορώντας εμβληματικά σχέδια, αέρινα φορέματα, κάπες και σακάκια που στηρίχθηκαν στα σχέδια της Ουκρανής εικαστικού.

Το παρόν στο show έδωσαν μοντέλα, δημοσιογράφοι, fashion influencers και άλλες διασημότητες, τιμώντας τον για άλλη μια φορά.

Παρακολούθησε το show στο παρακάτω βίντεο:

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits Christian Dior YoutubeAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares