Ο οίκος Louis Vuitton ανακοίνωσε τον νέο creative director του και είναι ο Pharrell Williams

Δες την ανακοίνωση του πολυτελούς brand

Allyou Team

Μια έκπληξη περίμενε τον κόσμο της μόδας αυτές τις ημέρες! Ο οίκος Louis Vuitton έκανε μια super ανακοίνωση και μας άφησε άφωνους. Ο νέος creative director του πολυτελούς και πολύ αγαπητού brand είναι ο Pharrell Williams

Το νέο μοιράστηκε από τον οίκο Louis Vuitton μέσα από το Instagram. Πλέον, ο Pharrell Williams θα βρίσκεστε στη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή για τις ανδρικές συλλογές, συμπληρώνοντας το κενό που δημιουργήθηκε μετά τον θάνατο του Virgil Abloh.

Συγκεκριμένα, ο οίκος Louis Vuitton έγραψε στην ανακοίνωση του το εξής κείμενο, κάνοντας χαρούμενους τους θαυμαστές του brand:

«Ο Pharrell Williams είναι ένας οραματιστής του οποίου τα δημιουργικά σύμπαντα επεκτείνονται από τη μουσική στην τέχνη και στη μόδα – καθιερώνοντας τον εαυτό του ως πολιτιστικό παγκόσμιο σύμβολο τα τελευταία είκοσι χρόνια. Ο τρόπος με τον οποίο σπάει τα όρια στους διάφορους κόσμους που εξερευνά, ευθυγραμμίζεται με τα οράματα του οίκου Louis Vuitton ενισχύοντας τις αξίες της καινοτομίας, του πρωτοποριακού πνεύματος και της επιχειρηματικότητας».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo @louisvuitton 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares