Skip to main content

FASHION NEWS

Rihanna: Με glam athletic leisure look που θα αντιγράψεις τώρα!

Shine right like a diamond!



Αυτό που κάνει τη μόδα τόσο παιχνιδιάρικη και ενδιαφέρουσα είναι οι cool συνδυασμοί. Πώς μπορούν να φαίνονται super hot πράγματα αταίριαστα, που δεν θα πίστευες ποτέ πως μπορεί να δένουν μεταξύ τους. Κι όχι μόνο να δένουν, αλλά να δημιουργούν τάσεις και statement εμφανίσεις που θέλεις τόσο να αντιγράψεις! 

Να που ακόμα μια φορά επιβεβαιώνεται πως τα διαμάντια είναι όντως οι καλύτεροι φίλοι μιας γυναίκας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση τρανό παράδειγμα η Ριάνα, που απέδειξε πως ακόμα και η πιο απλή casual εμφάνιση, χρειάζεται λίγο glam για να έχει ενδιαφέρον. 

Photo Credits: @Backgrid

Η Ριάνα που είναι γνωστή για τα τραγούδια της, την εξωτική ομορφιά της και για τις εκκεντρικές της εμφανίσεις τόσο στο κόκκινο χαλί αλλά και στην καθημερινότητά της, έκανε άλλη μία ψαγμένη, που φυσικά, δεν πέρασε απαρατήρητη! Σε πρόσφατη έξοδό της σε hot στέκι του Λος Άντζελες, επιδεικνύοντας τη νέα της ξανθιά χαίτη, δημιούργησε ένα basic look σε σκούρες αποχρώσεις, και το συνδύασε με μερικά layers από τα αγαπημένα της διαμάντια. Ένα μαύρο ζιβάγκο, ένα μαύρο βελούδινο κολάν, ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα με sparkle λεπτομέρειες και ένα ολόμαυρο πανωφόρι, αποτέλεσαν έναν μονόχρωμο chic καμβά, για να παίξει άνετα με τις πολύτιμες λάμψεις των διαμαντιών που τόσο αγαπά. 

Δεν δίστασε να ολοκληρώσει το outfit με μερικά καράτια από εντυπωσιακά διαμαντένια σκουλαρίκια, βραχιόλια αλλά και δαχτυλίδια, που απογείωσαν το total black σύνολο, προσθέτοντας κύρος, coolness, χαρακτήρα, και απαράμιλλο touch κομψότητας αλλά και glam. 

Αν βρίσκεις το συγκεκριμένο look ενδιαφέρον, πάρε έμπνευση και δημιούργησε τους δικούς σου ακαταμάχητους συνδυασμούς. Παίξε με τις δικές σου αγαπημένες μονοχρωμίες και πρόσθεσε μερικά κομμάτια λαμπερών αξεσουάρ καλής ποιότητας, για να χαρίσεις στιλ και να απογειώσεις το σύνολό σου. Δώσε νέα πνοή ακόμα και στα πιο basic κομμάτια, όπως το απλό μαύρο κολάν που φοράς στο σπίτι ή το γυμναστήριο, ένα απλό μπλουζάκι ζιβάγκο ή με κλασική λαιμόκοψη, ένα εφαρμοστό απλό μονόχρωμο φόρεμα, μαύρες φόρμες και κάνε upgrade στο σύνολό σου με μικρές πινελιές λάμψης.  

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του