Skip to main content

FASHION NEWS

Η Swarovski και η Disney συνεργάζονται σε μια συλλογή εμπνευσμένη από την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων

Το αγαπημένο παραμύθι μετατρέπεται στα αγαπημένα μας λαμπερά κοσμήματα



Για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024, η Swarovski και η Disney συνεργάζονται ξανά, για την κυκλοφορία της συλλογής κοσμημάτων και διακόσμησης σπιτιού, εμπνευσμένη από την ταινία της Disney, «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων».

Η Swarovski και η Disney μοιράζονται μια πλούσια ιστορία, δημιουργώντας θαύματα και δίνοντας χαρά στο κοινό για περισσότερες από δύο δεκαετίες, συνδυάζοντας την καινοτομία και καλλιτεχνία με την αγάπη για περιπέτεια. 

Η νέα συλλογή της Swarovski γιορτάζει το ακαταμάχητο πνεύμα των εμβληματικών χαρακτήρων της Disney, αναδημιουργώντας την Αλίκη και τους υπόλοιπους χαρακτήρες του μυθιστορήματος του Lewis Carrol με άψογη γνώση της κρυστάλλινης τέχνης. 

Κοσμήματα Disney «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων»

Κοσμημένη με φωτεινά χρωματιστά κρύσταλλα, που αντανακλούν το φως από όλες τις πλευρές, η συλλογή κοσμημάτων με θέμα την ταινία της Disney «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» περιλαμβάνει γοητευτικά ασύμμετρα σκουλαρίκια, ένα δαχτυλίδι με λουλούδια, και ένα κολιέ με παβέ πέτρες, συμπεριλαμβανομένου ενός καταπληκτικού κρεμαστού με συμπαγή στρογγυλά κρύσταλλα και μια κεντρική πέτρα. Φτιαγμένα με υψηλής λάμψης επιμετάλλωση σε τόνο ροδίου, τα τεχνικά πολύπλοκα κομμάτια είναι τόσο χαρακτηριστικά, όσο και γοητευτικά, ενσαρκώνοντας την απεριόριστη δημιουργικότητα της Swarovski. Ένα σετ διακοσμητικών αυτοκόλλητων που είναι κατασκευασμένο από το μοναδικό Crystal Fabric της Swarovski ολοκληρώνει τη συλλογή και είναι ιδανικό για να διακοσμήσετε πληθώρα στυλ.

Συλλογή Σπιτιού «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων»

Η Αλίκη, ο Τρελο-Καπελάς, ο Άσπρος Λαγός, ο Γάτος του Τσεσάιρ και η Κάμπια ενσαρκώνονται με λεπτομέρεια με τις γνώριμες πόζες τους να αποτίνουν φόρο τιμής στο φανταστικό animation της Disney. Κάθε κρυσταλλένιο γλυπτό διαμορφώνεται από εκατοντάδες κομμένες όψεις με επιδεξιότητα σε ένα φάσμα ζωηρών χρωμάτων. Ένα πραγματικά εντυπωσιακό κεντρικό κομμάτι περιορισμένης έκδοσης, που παρουσιάζεται επίσης ως μέρος της συνεργασίας είναι το «Tea Party». Εμπνευσμένο από τη θρυλική συγκέντρωση στη Χώρα των Θαυμάτων, το συλλεκτικό «Tea Party» είναι χειροποίητο με πάνω από 44.500 κρύσταλλα κοπής ακριβείας, φέροντας την υπογραφή Pointiage® της Swarovski. Η Αλίκη, ο Τρελό-καπελάς, το Λευκό Κουνέλι και η Κάμπια – που τώρα έχει μεταμορφωθεί σε μια λαμπερή και όμορφη πεταλούδα – είναι παιχνιδιάρικα τοποθετημένα ανάμεσα σε μια στοίβα από φλιτζάνια τσαγιού και μια τσαγιέρα. Το «Tea Party» είναι ένα εκθαμβωτικό έργο τέχνης, που αποτελεί εορταστικό ύμνο στον γοητευτικό κόσμο της «Αλίκης στην Χώρα των Θαυμάτων». Με μόλις 200 τεμάχια διαθέσιμα παγκοσμίως, το κομμάτι αυτό χρειάστηκε 277 ώρες για να τελειοποιηθεί. 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

Προτεινόμενα

ΠΑΙΔΙ

Πώς να μυήσετε τα παιδιά στην τέχνη του χορού και ποια τα οφέλη που τους προσφέρει

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χορού, διαβάζουμε το υπέροχο βιβλίο «Η Μαγεία του Μπαλέτου» των εκδόσεων Φουρφούρι

BEAUTY TIPS

Το κούρεμα princess bob είναι το hot trend για το καλοκαίρι

Δείτε πώς να αποκτήσετε το look