Πώς βοηθάει η Cindy Crawford για τον σεισμό στο Νεπάλ;

To σημαντικό έργο του μοντέλου.

Κέλλυ Νόβακ

Όταν συμβαίνει μία τέτοια τραγική φυσική καταστροφή, όπως ο 7,9 ρίχτερ σεισμός στο Νεπάλ, είναι πάντα ωραίο να βλέπεις ότι υπάρχει κόσμος που βοηθάει με όποιον τρόπο μπορεί. Το μοντέλο Cindy Crawford ήταν μια από αυτούς τους ανθρώπους που με τον τρόπο τους, έσπευσαν να βοηθήσουν.

Σε συνεργασία με τον φωτογράφο John-Paul Pietrus, έβγαλαν μια σειρά από φωτογραφίες του μοντέλου σε περιορισμένο αριθμό, υπογεγραμμένες και από τους δύο, τις οποίες πωλούν για $1, 000 δολάρια. Το 100% των εσόδων θα διαθετεί μέσω της British Red Cross οργάνωσης, για να θύματα του σεισμού στο Νεπάλ.

«Ξεκίνησα να πουλάω φωτογραφίες για φιλανθρωπικό σκοπό πριν μερικά χρόνια με την Tao Okamoto για τα θύματα σεισμού στην Ιαπωνία και πριν 1,5 χρόνο με τις Naomi Campbell, Tao Okamoto, Mariacarla Boscono, Fei Fei Sun, Andreja Pejic, Rob Evans, και Tian Yi για τον τυφώνα Yolanda στις Φιλιππίνες. Με όλα αυτά τα projects έχω δει πόση θετική διαφορά μπορώ να προσφέρω, απλά μέσω της φήμης μου σαν φωτογράφος», δήλωσε ο  Pietrus.

Επισκέψου και εσύ το www.redcross.org και βοήθησε με όποιον τρόπο μπορείς.

cindy-crawford-john-paul-pietrus.jpg

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares