Skip to main content

FASHION RADAR

Αυτές είναι οι 5 ΠΙΟ fashionable τηλεοπτικές σειρές της χρονιάς

Ποιες ξεχώρισαν;


Κέλλυ Νόβακ

Οι –συνήθως αμερικάνικες- τηλεοπτικές σειρές έχουν μπει για τα καλά στην ζωή όλων των σινεφίλ. Και λέω «σινεφίλ», γιατί οι παραγωγές πίσω από αυτές δεν είναι πλέον ενός απλού sitcom, αλλά αντιθέτως στοιχίζουν πολλά χρήματα, ποσά που σε πολλές περιπτώσεις αγγίζουν τα budgets Χολιγουντιανών ταινιών.

Όλα φαίνεται να είναι πλέον στην… εντέλεια: η απόδοση των χαρακτήρων, το σενάριο, τα σκηνικά και φυσικά τα κοστούμια. Και ειδικά τα τελευταία, σε πολλές περιπτώσεις, παρουσιάζουν όλες τις τελευταίες τάσεις της μόδας, είτε δημιουργούν τις δικές τους ή ακόμη αποδίδουν άψογα την κουλτούρα ή την εποχή του εκάστοτε σεναριακού σκηνικού

Εγώ επίλεξα αυτές που μας «ταρακούνησαν» φέτος και μας έκαναν να λαχταράμε κάθε ρούχο και αξεσουάρ σαν πραγματικοί... πεινασμένοι!

1. Scream Queens: Η νεοσύστατη σειρά του Ryan Murphy έχει εντυπωσιάσει, όχι μόνο για το ιδιαίτερο χιούμορ της αλλά και τα πραγματικά καταπληκτικά κοστούμια της. Τα σύνολα Chanel, τα παστέλ, οι υφές των φτερών και η πολύ (μα πολύ) πέρλα, κάνουν αυτή την σειρά από τις πιο... στιλάτες της χρονιάς. Φυσικά, όταν έχεις και κάποια σαν την Emma Roberts να υποστηρίζει το κοστούμια τόσο άψογα, τότε δεν χρειαζόμαστε τίποτα περισσότερο!

5fashionabletvseriesoftheyear_01.jpg

2. Empire: Ό,τι και να πω για την Cookie Lyon θα είναι λίγο. Η τρομερά επιτυχημένη σειρά του Fox, με φαν σε όλο τον κόσμο, μας έχει κάνει να παραμιλάμε με το όνομα της πρωταγωνίστριας. Φυσικά, σε όλο αυτή την εκρηκτική περσόνα της Cookie έχουν συναινέσει και τα φαντασμαγορικά outfits από τους πιο hot designers. Εδώ η πολυτέλεια σε συνδυασμό με την κουλτούρα από τα… hoods έχουν σίγουρα την τιμητική τους και δεν μπορούμε παρά να θέλουμε να δούμε κι άλλο!

5fashionabletvseriesoftheyear_02.jpg

3. American Horror Story Hotel: Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από τα κοστούμια, όταν η πρωταγωνίστρια της σειράς θρίλερ είναι η Lady Gaga. Ό,τι και να σου πω θα είναι λίγο για τα σύνολα της “The Countess”, αν δεν την δεις, αλλά θα σου δώσω μια γεύση: ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΑ κοσμήματα και οι πιο εντυπωσιακές τουαλέτες δίνουν «ζωή» στον βαμπίρ χαρακτήρα της.

5fashionabletvseriesoftheyear_03.jpg

4. Game of Thrones: Μπορεί το storyline της σειράς να εκτυλίσσεται σε μια διαφορετική εποχή, αλλά αυτό δεν κάνει τα ρούχα λιγότερο ενδιαφέροντα. Μοναδικά υφάσματα σε τουαλέτες χαρακτήρων, όπως αυτών της μισητής Cersei Lannister αλλά και τα fashion forward σχέδια και αξεσουάρ, όπως αυτά της Daenerys Targaryen και της Sansa Stark, είναι πραγματικά «στολίδια», που μέχρι και σύγχρονες γυναίκες θα ήθελαν να φορέσουν.

5fashionabletvseriesoftheyear_04.jpg

5. Fargo: Μετά από μια σοκαριστικά καλή πρώτη σεζόν, η δραματική/θρίλερ σειρά, που είναι βασισμένη στην ομώνυμη ταινία των αδερφών Coen, επιστρέφει δριμύτερη και αισθητικά αναβαθμισμένη. Η Kirsten Dunst, πέρα από ταλαντούχα, υποστηρίζει άψογα την γιγάντια τάση των δύο τελευταίων σεζόν, αυτής την δεκαετίας του ’70, καθώς διαδραματίζεται σε αυτή την χρονική περίοδο. Σίγουρη πηγή έμπνευσης για τις εμφανίσεις σου!

5fashionabletvseriesoftheyear_05.jpg

 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

FASHION RADAR

Η Salma Hayek συνδυάζει αστράφτει σε μια ιταλική βραδινή έξοδο

Εντυπωσίασε στη Βενετία με μια λαμπερή εμφάνιση

FASHION RADAR

Η Zendaya έλαμψε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας μέσα σε μια ξεχωριστή δημιουργία Ελληνίδας δημιουργού

Ποιας σχεδιάστριας είναι το φόρεμα που επέλεξε η δημοφιλής ηθοποίος;

Προτεινόμενα

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου

CELEBS

Eurovision: Πλήθος επωνύμων στο αποχαιρετιστήριο πάρτι για τη Μαρίνα Σάττι

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε live το Zari κι αποθεώθηκε