Γαλλική φινέτσα

Όπως είχε πει και η Coco Chanel: "Μία γυναίκα οφείλει να είναι δύο πράγματα. Αριστοκρατική και υπέροχη". Η Marion Cotillard είναι και τα δύο για αυτό και ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος.

Allyou Team

Οφείλω να ομολογήσω πως είναι από τις αγαπημένες μου. Αποτελεί ένα από τα πιο "υγιή" πρότυπα. Ο ευρωπαϊκός της αέρας την κάνει ξεχωριστή και το εκλεπτυσμένο γούστο την τοποθετεί στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες. 

Είναι μια γυναίκα που φαίνεται πως ακολουθεί τη χρυσή τομή: Είναι σέξι δίχως να είναι προκλητική και θηλυκή χωρίς να είναι κραυγαλέα. Αυτό την κάνει ποθητή στους άνδρες και αρεστή στις γυναίκες, πέρα από την δεδομένη ομορφιά της, τα μελαγχολικά της μάτια και την αθωότητά της. 

Οι στιλιστικές της επιλογές δε θα μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστες. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι έχει υπάρξει μούσα πολλών σχεδιαστών.

"Τόσο, όσο". Αυτή η φράση αντιπροσωπεύει το στιλ της. Είναι κομψή και αποπνέει ένα αριστοκρατικό αέρα, ότι κι αν φορέσει. Επιλέγει μονοχρωμίες στα ρούχα και λατρεύει τα περίτεχνα παπούτσια. Ψήφος εμπιστοσύνης στις φλούο λεπτομέρειες και την δαντέλα. Για τις επίσημες εμφανίσεις της προτιμά φορέματα που αφήνουν ακάλυπτους τους ώμους της.  

Για να μιμηθείς το στυλ της δεν έχεις παρά... να είσαι ο εαυτός σου, χωρίς να υπερβάλεις! 

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares