Πως όλες οι fashionistas φορούν την «καρδιά» του Saint Laurent

Ο Heidi Slimane αφήνει για μια τελευταία φορά το στίγμα του στον γνωστό οίκο.

Κέλλυ Νόβακ

Λατρεύω τον οίκο Saint Laurent. Ακόμα και αν τώρα το όνομά του έχει επανέλθει στο “Yves Saint Laurent” από τον νέο, πλέον καλλιτεχνικό διευθυντή του, Anthony Vaccarello. Και ενώ ο τελευταίος παρέδωσε για την πρώτη του συλλογή στο θρυλικό, γαλλικό οίκο μια επαρκή κολεξιόν, για εμένα προσωπικά το απόλυτο «ταίρι» του brand, ήταν ο Hedi Slimane. Αυτός που πολύ σωστά αφαίρεσε το “Yves” από το όνομα του οίκου και που με μέσα από τα μοναδικά σχέδιά του, τον επανέφερε και πάλι ανάμεσα στα τοπ brands των τελευταίων εποχών.

Αυτό επιβεβαιώνεται βέβαια και από το γεγονός ότι τα ρούχα του πωλούνται σαν τρελά. Είτε σε «κοινές θνητές» (που βέβαια μπορούν να διαθέσουν ένα σεβαστό ποσό χρημάτων για να τα αποκτήσουν), είτε σε fashionistas, γνωστές στο ευρύτερο κοινό (aka celebrities) ή σε απλά γνωστές στον χώρο της μόδας. Όλες αυτές οι γυναίκες λοιπόν, δεν σταματούν να δείχνουν την αγάπη τους προς τα σχέδια του Slimane και τελευταία σε ένα συγκεκριμένο fashion item: Το κόκκινο, γούνινο jacket σε σχήμα καρδιάς. Αυτό το ιδιαίτερο ρούχο το οποίο πολλές θα ήθελαν να φορέσουν, αλλά λίγες μπορούν να υποστηρίξουν.

Αυτό το ρούχο, λοιπόν, από την τελευταία συλλογή του Slimane για τον γαλλικό οίκο, έχει ήδη αρχίσει να γίνεται το IT item της σεζόν, κάτι που μάλλον μας κάνει να προβλέπουμε ότι πρόκειται να το δούμε να φοριέται από ακόμη περισσότερες γυναίκες, και να αντιγράφεται από μικρότερα brands στην ευκαιριακή τιμή των 100$.

01-saint-laurent-heart-fur-01.jpg

Kendall Jenner

01-saint-laurent-heart-fur-02.jpg

Rihanna

01-saint-laurent-heart-fur-03.jpg

Sofía Sanchez de Betak

01-saint-laurent-heart-fur-04.jpg

Anna dello Russo

01-saint-laurent-heart-fur-05.jpg

Julia Sarr-Jamois

01-saint-laurent-heart-fur-06.jpg

Eva Chen

01-saint-laurent-heart-fur-07.jpg

Lynn Ban

01-saint-laurent-heart-fur-08.jpg

Luna SchulzeAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares