Οι εμφανίσεις της Michelle Obama που δε γίνεται να ξεχάσουμε

Ενώ η αντίστροφη μέτρηση μέχρι την εκλογή του επόμενου Προέδρου της Αμερικής έχει ξεκινήσει, εμείς κάνουμε μια αναδρομή στις εμφανίσεις της πιο αγαπημένης Πρώτης Κυρίας!

Κέλλυ Νόβακ

Ήταν το 2008 που γνωρίσαμε για τα καλά την Πρώτη Κυρία της Αμερικής aka Michelle Obama και από την πρώτη στιγμή η ίδια κατάφερε να μας κερδίσει. Οι ενδυματολογικές της επιλογές ήταν από την αρχή εντυπωσιακές. Μας τράβηξε την προσοχή αρχικά με το “All-American” στιλ της, το οποίο πολύ κομψά και διακριτικά εξέλιξε ανά τα χρόνια. Σήμερα, λοιπόν, 8 χρόνια μετά, η Πρώτη Κυρία της Αμερικής είναι έτοιμη να αποχωριστεί τον ρόλο αυτό μια για πάντα. Έτσι λοιπόν και εγώ, κάνω μια αναδρομή στις εμφανίσεις της από την χρονιά που μας πέρασε.  

Δεν ξέρω αν έφταιγε το γεγονός ότι η «θητεία» της πρόκειται σύντομα να ολοκληρωθεί, αλλά απ' ότι θα δεις και εσύ, οι εμφανίσεις της τελευταία, ήταν όλο και πιο «τολμηρές», πάντα για τα δεδομένα μιας τέτοιας γυναίκας, σε αυτή την θέση και με αυτό τον τίτλο. Είτε με πιο διαχρονικά υφάσματα και υλικά, είτε με πιο bold αποχρώσεις και cutting-edge σχέδια η Michelle Obama κατάφερε, διακριτικά να σπάσει έστω και λίγο τους κανόνες όχι μόνο της μόδας, αλλά και της πολιτικής. 

2016michelleobama-looks-01.jpg2016michelleobama-looks-02.jpg2016michelleobama-looks-03.jpg2016michelleobama-looks-04.jpg2016michelleobama-looks-05.jpg2016michelleobama-looks-06.jpg2016michelleobama-looks-07.jpg2016michelleobama-looks-08.jpg2016michelleobama-looks-09.jpg2016michelleobama-looks-10.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares