Τι θα φορούσε η Daenerys Targaryen αν κυκλοφορούσε ανάμεσά μας;

Μια… εκμοντερνοποίηση στο στιλ της αγαπημένης μας βασίλισσας από το Game of Thrones!

Κέλλυ Νόβακ

Προσωπικά, βρίσκω πολλά πράγματα να με γοητεύουν στην σειρά “Game of Thrones”, πέρα από το story και τους χαρακτήρες. Είναι η σκηνοθεσία, η μουσική, η σκηνογραφία και φυσικά τα κοστούμια. Αχ, αυτά τα κοστούμια. Έχουν με τόση δεξιοτεχνία κατασκευαστεί και είναι τόσο to the point μελετημένα, ώστε να αντιπροσωπεύουν τους χαρακτήρες απόλυτα.

Νομίζω, λοιπόν, ότι τα αγαπημένα μου κοστούμια φοράει η Daenerys Targaryen ή αλλιώς η Mother of Dragons. Αυτός ο δυναμικός χαρακτήρας έχει, καθ’ όλη την διάρκεια της σειράς, υποστηρίξει μερικά από τα πιο εντυπωσιακά κοστούμια. Είναι δύσκολο να μην τραβήξει τα βλέμματα ένας χαρακτήρας σαν την Daenerys, ειδικά όταν έχει αυτά τα κάτασπρα μαλλιά και 3 τεράστιους δράκους να την ακολουθούν. Παρόλα αυτά, το στιλ της έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να εξελιχθεί πολύ, κατά την διάρκεια της σειράς.

Ανάλογα με την πόλη που βρίσκεται και κατακτά η Daenerys, το στιλ της προσαρμόζεται. Παρόλα αυτά, τα βασικά χαρακτηριστικά των εμφανίσεών της είναι δύο: εντυπωσιακά φορέματα και statement κοσμήματα. Ποιος μπορεί να ξεχάσει αυτά τα εκπληκτικά cape dresses που φοράει κατά καιρούς ή τα πιο Grecian chic που άψογα υποστήριζε όταν βρίσκονταν σε πιο παραθαλάσσιες πόλεις όπως την Meerreen;

Όλα αυτά, μας κάνουν τελικά να θέλουμε να είχαμε και εμείς κάποιο από τα κολιέ της Daenerys ή κάποιο από τα σέξι cut-out φορέματά της. Όλο αυτό λοιπόν, με έβαλε σε σκέψεις, ως προς το πώς θα μπορούσε να «μεταφραστεί» το στιλ της και στην πραγματική ζωή. Πώς θα ντυνόταν σήμερα η Daenerys; Νομίζω ότι βρήκα την απάντηση στα παρακάτω items.
 

6daenerysitems_01.jpg

Lavish Alice

6daenerysitems_02.jpg

Reminiscence

6daenerysitems_03.jpg

Valentino

6daenerysitems_04.jpg

Warehouse

6daenerysitems_05.jpg

Kenneth Jay Lane

6daenerysitems_06.jpg

ZaraAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares