Το στιλ της Michelle Obama μέσα σε 10 φωτογραφίες

Είναι πολύ λίγες, το ξέρουμε, αλλά δίνουν το στίγμα.

Κέλλυ Νόβακ

Είναι δύσκολο καμιά φορά να περιγράψει κανείς μέσα σε λίγες γραμμές ή να δείξει μέσα από λίγες φωτογραφίες, το στιλ μιας τόσο «μεγάλης» γυναίκας, σαν της Michelle Obama. Μια γυναίκα που πέρα από τα επιτέυγματά της σαν υποστηρίκτρια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που είναι (μετάξύ άλλων) έχει τον τίτλο ως μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες στον κόσμο.

Όχι μια καλοντυμένη γυναίκα ως σύζυγος του πρώην Προέδρου της Αμερικής απλά, αλλά σαν μια καλοντυμένη γυναίκα γενικότερα.

Η ίδια λοιπόν, όλα αυτά τα χρόνια που έχει τα φώτα στραμμένα επάνω της έχει καταφέρει να μας προσφέρει πολλές ωραίες εμφανίσεις και πολλή έμπνευση.

Το στιλ της δεν έχει αλλάξει, όπως θα δεις και εσύ παρακάτω. Έχει εξελιχθεί όμως. Η Michelle Obama ξέρει τι της ταιριάζει πλέον. Και αυτό συμβαίνει, ως επί το πλείστον, σε γυναίκες που γνωρίζουν τον εαυτό τους πρωτίστως.

Αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχίας των εμφανίσεων της Obama εξάλλου (και κάθε γυναίκας) κι αυτός είναι και ο λόγος που συνεχίζουν τα looks της να έχουν ενδιαφέρον.

Είναι θαυμάσιο λοιπόν, να συνεχίζουμε να βλέπουμε τις εμφανίσεις της και πόσο, ακόμα και τώρα ως πρώην FLOTUS (First Lady Of The United States) επιμένει να αποδίδει πάντα κομψά και στιλάτα σύνολα.
 

10michelleobama_looks_01.jpg10michelleobama_looks_02.jpg10michelleobama_looks_03.jpg10michelleobama_looks_04.jpg10michelleobama_looks_05.jpg10michelleobama_looks_06.jpg10michelleobama_looks_07.jpg10michelleobama_looks_08.jpg10michelleobama_looks_09.jpg10michelleobama_looks_10.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares