Skip to main content

FASHION RADAR

Το στιλ της Michelle Obama μέσα σε 10 φωτογραφίες

Είναι πολύ λίγες, το ξέρουμε, αλλά δίνουν το στίγμα.


Κέλλυ Νόβακ

Είναι δύσκολο καμιά φορά να περιγράψει κανείς μέσα σε λίγες γραμμές ή να δείξει μέσα από λίγες φωτογραφίες, το στιλ μιας τόσο «μεγάλης» γυναίκας, σαν της Michelle Obama. Μια γυναίκα που πέρα από τα επιτέυγματά της σαν υποστηρίκτρια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που είναι (μετάξύ άλλων) έχει τον τίτλο ως μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες στον κόσμο.

Όχι μια καλοντυμένη γυναίκα ως σύζυγος του πρώην Προέδρου της Αμερικής απλά, αλλά σαν μια καλοντυμένη γυναίκα γενικότερα.

Η ίδια λοιπόν, όλα αυτά τα χρόνια που έχει τα φώτα στραμμένα επάνω της έχει καταφέρει να μας προσφέρει πολλές ωραίες εμφανίσεις και πολλή έμπνευση.

Το στιλ της δεν έχει αλλάξει, όπως θα δεις και εσύ παρακάτω. Έχει εξελιχθεί όμως. Η Michelle Obama ξέρει τι της ταιριάζει πλέον. Και αυτό συμβαίνει, ως επί το πλείστον, σε γυναίκες που γνωρίζουν τον εαυτό τους πρωτίστως.

Αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχίας των εμφανίσεων της Obama εξάλλου (και κάθε γυναίκας) κι αυτός είναι και ο λόγος που συνεχίζουν τα looks της να έχουν ενδιαφέρον.

Είναι θαυμάσιο λοιπόν, να συνεχίζουμε να βλέπουμε τις εμφανίσεις της και πόσο, ακόμα και τώρα ως πρώην FLOTUS (First Lady Of The United States) επιμένει να αποδίδει πάντα κομψά και στιλάτα σύνολα.
 

10michelleobama_looks_01.jpg10michelleobama_looks_02.jpg10michelleobama_looks_03.jpg10michelleobama_looks_04.jpg10michelleobama_looks_05.jpg10michelleobama_looks_06.jpg10michelleobama_looks_07.jpg10michelleobama_looks_08.jpg10michelleobama_looks_09.jpg10michelleobama_looks_10.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Οι 10 κορυφαίες συμβουλές στυλ της Victoria Beckham

Η Victoria Beckham γίνεται 50 ετών κι εμείς γιορτάζουμε το υπέροχο στυλ της

FASHION RADAR

Η Kirsten Dunst βρήκε το χρώμα της

Ακόμα και μια μονόχρωμη εμφάνιση μπορεί να είναι εντυπωσιακή

FASHION RADAR

Η Angelina Jolie στην πρεμιέρα του μιούζικαλ The Outsiders με μια κάπα που σίγουρα θα αντιγράψουμε

Ένα cape look στο χρώμα της καραμέλας, με την λαμπερή ηθοποιό πιο κομψή από ποτέ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

VIRAL

The Sympathizer: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς με τον Robert Downey Jr.

Η νέα σειρά από τον σκηνοθέτη του «Oldboy» και «The Handmaiden» είναι ένα καταιγιστικό κατασκοπευτικό θρίλερ με φόντο το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ.

ΣΙΝΕΜΑ

Φεστιβάλ Σύγχρονου Σουηδικού Κινηματογράφου στο Studio New Star Art Cinema

H New Star διοργανώνει μία σειρά προβολών, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σουηδίας.