Οι τσάντες που θα κρατήσουμε αυτά τα Χριστούγεννα

Βελούδο vs δέρμα

Τόνια Τζαφέρη

Το ξέρεις και το βλέπεις πως όλες (και όλοι) βιαζόμαστε  να νιώσουμε  ...Χριστούγεννα! Θέλουμε να μπούμε γρήγορα στο κλίμα των γιορτών και ν' αποκτήσουμε Χριστουγεννιάτικη διάθεση. Όπως όλα γύρω μας αλλάζουν, φορούν τα καλά τους, στολίζονται και λάμπουν, έτσι κι εμείς!

Και, φυσικά, ξεκινάμε  από την εμφάνισή μας, γιατί τα ρούχα μας πάντα  μαρτυρούν κάτι για εμάς  στους  άλλους , που δεν μας γνωρίζουν. Αυτά είναι, άλλωστε,  που αφήνουν την πρώτη εντύπωση.
Για τη Χριστουγεννιάτικη γκαρνταρόμπα σου, outfits, party looks, σύνολα για  ρεβεγιόν και άλλα πολλά, θα κάνεις λίγη υπομονή και σε λίγες ημέρες θα δείς στο allyou  α-να-λυ-τι-κό-τα-τα, όλες τις τάσεις της σεζόν.

Tώρα. θα δούμε μερικές από τις τσάντες που μπορείς να επιλέξεις αυτήν την περίοδο και που οι street stylers τις έχουν λατρέψει. Μη ξεχνάς πως είναι και περίοδος δώρων, οπότε πού ξέρεις, ίσως κάποια από αυτές τις dream bags, βρεθεί στα χέρια σου, από κάποιον που σ' αγαπάει και σε σκέφτεται! 

Αν δεν είσαι από αυτές που επενδύουν  σε ακριβές τσάντες, τότε σίγουρα μπορείς, αν ψάξεις,  να βρεις στην αγορά κάποια αντίστοιχη που να  μοιάζει στην τσάντα των ονείρων σου!

 
 

 


 


  
   
      

 

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!