Skip to main content

FASHION RADAR

Kendall Jenner: 5 μαθήματα μόδας, από το πιο καλοντυμένο μοντέλο της χρονιάς

Εμπνεύσου τώρα!


Κέλλυ Νόβακ

Η φετινή χρονιά, ήταν αναμφισβήτητα η χρονιά όπου το ταλέντο του μοντέλου Kendall Jenner άνθισε. Γι' αυτό κι εμείς κάναμε μια «μελέτη» στις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί και σου προτείνουμε ιδέες για να εμπνευστείς!

1. Ντύσου στα λευκά: Το λευκό έχει ταυτιστεί με την αντίθεση που κάνει το καλοκαίρι στο ηλιοκαμένο δέρμα. Είναι ένα χρώμα, όμως, που είναι ιδανικό και για τον χειμώνα. Τόλμησε ένα total white look, όπως έκανε και η Kendall με αυτή την κομψή ολόσωμη φόρμα.

kendall1.jpg

2. Βάλε χρώμα στην ζωή σου: Ανάδειξε την ανδρική πλευρά σου, με ένα κοστούμι σε πιο στενή γραμμή, για να πετύχεις ένα σέξι αποτέλεσμα. Μην φοβηθείς να συνδυάσεις σακάκι και παντελόνι στο ίδιο (έντονο) χρώμα, όπως το θαλασσί κοστούμι της Kendall.

kendall2.jpg

3. Τόλμησε τα Cropped Pants: Τα cropped παντελόνια (αυτά δηλαδή που σταματάνε στο αστράγαλο), είναι η απόλυτη φετινή μόδα. Προτίμησε ένα με δερμάτινη υφή ή σε "wet look" ύφος, για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

kendall3.jpg

4. Φόρεσε το Little Black Dress: Δώσε ένα fashionable twist στο κλασσικό μαύρο, μικρό φόρεμά σου. Επίλεξε ανάμεσα σε έντονες βάτες ή ένα διακριτικό print, όπως σε animal μοτίβο, όπως αυτό που φόρεσε η Kendall σε event για την παρουσίαση του αρώματος “Unbreakable”.

kendall4.jpg

5. That red dress: Ένα κόκκινο φόρεμα είναι μια κλασσική και διαχρονική επιλογή για τις γιορτινές μας εμφανίσεις. Το κόκκινο χρώμα θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σου, ενώ θα εντυπωσιάσεις εάν αυτό διαθέτει καποια ιδαίτερη πινελιά, όπως χάντρες στα μανίκια. Πάρε μια ιδέα από αυτό που φόρεσε η Kendall.

kendall5.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Dua Lipa αναδεικνύει μια νέα χρήση για τις ζώνες

Άλλο ένα πρωτότυπο στυλ από την Dua Lipa που θα θες να υιοθετήσεις

FASHION RADAR

Η Taylor Swift ανέδειξε μόλις την it τσάντα που θα θες να αγοράσεις asap

Αυτή η γαλλική μάρκα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας επιθυμιών πολλών γυναικών

FASHION RADAR

Η Lily Collins γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της κι εμείς γιορτάζουμε το στυλ της

Η εξέλιξη του στυλ της Lily Collins μέσα στα χρόνια

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.