Skip to main content

FASHION RADAR

Δερμάτινη Βερμούδα: Η κορυφαία τάση για την Άνοιξη 2020

Ξεκίνα να την φοράς από τώρα 



Φαντάσου να αντικρίσεις στον δρόμο μια γυναίκα που φοράει δερμάτινη μαύρη βερμούδα, overshized πουκάμισο και ψηλές μπότες... Είμαι σίγουρη πως θα τραβήξει την προσοχή σου. Την δική μου σίγουρα θα την τραβούσε πάντως, καθώς θα την θεωρούσα πολύ σύγχρονη, δυναμική αλλά και ότι φαίνεται να γνωρίζει εξαιρετικά καλά τις τάσεις που κυριαρχούν αυτήν την στιγμή. 

 


 Η δερμάτινη βερμούδα είναι μια από τις κυριότερες τάσεις για την Άνοιξη 2020, όμως οι ανυπόμονες street stylers έχουν ήδη ξεκινήσει να την φορούν από τώρα. Δικαιολογημένα, αφού πρόκειται για την πιο εντυπωσιακή είσοδο στις τάσεις, με πολύ σύγχρονη αισθητική. Και για να είναι τόσο ανυπόμονες οι street stylers σημαίνει πως η συγκεκριμένη τάση όχι απλώς έχει ενθουσιάσει αλλά είναι ίσως η κυριότερη για αυτήν την περίοδο.
  
  

 

 



Μπορεί να ανυπομονούμε να την δοκιμάσουμε, όμως θέλει ιδιαίτερη προσοχή γιατί στο τέλος μπορεί να μην μας κολακεύει, να προσθέτει βάρος και να αφαιρεί ύψος. Καταλήγοντας έτσι σε ένα αποτέλεσμα μη επιθυμητό. Δοκίμασε δερμάτινες βερμούδες οι οποίες ''στέκουν'' ομοιόμορφα επάνω σου και προτίμησε να είναι φαρδιά, όμως όχι πάρα πολύ. Θέλει αρκετό ψάξιμο μέχρι να βρείς την ιδανική βερμούδα για το σώμα σου.    
Πώς μπορείς να ξεκινήσεις να την φοράς από τώρα; 
Οι τρόποι και οι συνδυασμοί είναι αρκετοί... Αρχικά ταιριάζει ιδανικά με overshized πουκάμισα, είτε στενές μπλούζες, πλεκτά πουλόβερ, δερμάτινα jackets, παλτό και γενικότερα μπορείς να κάνεις πάρα πολλούς συνδυασμούς. Για να μπορείς να την φοράς όμως άνετα και τους χειμερινούς μήνες που απομένουν, δοκίμασε να την φορέσεις με ψηλές μπότες! Το αποτέλεσμα θα πρέπει να δείχνει όπως είπαμε σύγχρονο και πολύ δυναμικό. 
       
Μη ξεχνάς πως μια τάση έχει πραγματικά αξία όταν την προσαρμόζεις στα δικά σου δεδομένα και στην δική σου αισθητική. Σκοπός άλλωστε είναι να σε ανανεώσει, να σε αναδείξει αλλά και εσύ με την σειρά σου να αναδείξεις το προσωπικό σου στιλ χωρίς να είναι βαρετό και συνηθισμένο. Επομένως όσο και να διστάζεις, κάνε μια δοκιμή έχοντας τα παραπάνω στο νου σου.   
πηγή φωτογραφιών: pinterest     

 

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

FASHION RADAR

Απόλυτα εκθαμβωτική: Η Zendaya με ένα εντελώς τολμηρό Polo φόρεμα

Ακόμα μία συναρπαστική εμφάνιση εμπνευσμένη από το τένις

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

Προτεινόμενα

CELEBS

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η απάντηση για τη σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη

«Δεν περνάω και την πιο εύκολη περίοδο της ζωής μου»

VIRAL

Η Μαρίνα Σάττι σε μια live διασκευή του «Στης Νάουσας Στο Κάστρο» λίγο πριν την αναχώρησή της για τη Eurovision

Διαθέσιμο στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube ένα δεύτερο βίντεο από τη σειρά #EurovisionALBM