Δερμάτινη Βερμούδα: Η κορυφαία τάση για την Άνοιξη 2020

Ξεκίνα να την φοράς από τώρα 

Τόνια Τζαφέρη

Φαντάσου να αντικρίσεις στον δρόμο μια γυναίκα που φοράει δερμάτινη μαύρη βερμούδα, overshized πουκάμισο και ψηλές μπότες... Είμαι σίγουρη πως θα τραβήξει την προσοχή σου. Την δική μου σίγουρα θα την τραβούσε πάντως, καθώς θα την θεωρούσα πολύ σύγχρονη, δυναμική αλλά και ότι φαίνεται να γνωρίζει εξαιρετικά καλά τις τάσεις που κυριαρχούν αυτήν την στιγμή. 

 


 Η δερμάτινη βερμούδα είναι μια από τις κυριότερες τάσεις για την Άνοιξη 2020, όμως οι ανυπόμονες street stylers έχουν ήδη ξεκινήσει να την φορούν από τώρα. Δικαιολογημένα, αφού πρόκειται για την πιο εντυπωσιακή είσοδο στις τάσεις, με πολύ σύγχρονη αισθητική. Και για να είναι τόσο ανυπόμονες οι street stylers σημαίνει πως η συγκεκριμένη τάση όχι απλώς έχει ενθουσιάσει αλλά είναι ίσως η κυριότερη για αυτήν την περίοδο.
  
  

 

 Μπορεί να ανυπομονούμε να την δοκιμάσουμε, όμως θέλει ιδιαίτερη προσοχή γιατί στο τέλος μπορεί να μην μας κολακεύει, να προσθέτει βάρος και να αφαιρεί ύψος. Καταλήγοντας έτσι σε ένα αποτέλεσμα μη επιθυμητό. Δοκίμασε δερμάτινες βερμούδες οι οποίες ''στέκουν'' ομοιόμορφα επάνω σου και προτίμησε να είναι φαρδιά, όμως όχι πάρα πολύ. Θέλει αρκετό ψάξιμο μέχρι να βρείς την ιδανική βερμούδα για το σώμα σου.    
Πώς μπορείς να ξεκινήσεις να την φοράς από τώρα; 
Οι τρόποι και οι συνδυασμοί είναι αρκετοί... Αρχικά ταιριάζει ιδανικά με overshized πουκάμισα, είτε στενές μπλούζες, πλεκτά πουλόβερ, δερμάτινα jackets, παλτό και γενικότερα μπορείς να κάνεις πάρα πολλούς συνδυασμούς. Για να μπορείς να την φοράς όμως άνετα και τους χειμερινούς μήνες που απομένουν, δοκίμασε να την φορέσεις με ψηλές μπότες! Το αποτέλεσμα θα πρέπει να δείχνει όπως είπαμε σύγχρονο και πολύ δυναμικό. 
       
Μη ξεχνάς πως μια τάση έχει πραγματικά αξία όταν την προσαρμόζεις στα δικά σου δεδομένα και στην δική σου αισθητική. Σκοπός άλλωστε είναι να σε ανανεώσει, να σε αναδείξει αλλά και εσύ με την σειρά σου να αναδείξεις το προσωπικό σου στιλ χωρίς να είναι βαρετό και συνηθισμένο. Επομένως όσο και να διστάζεις, κάνε μια δοκιμή έχοντας τα παραπάνω στο νου σου.   
πηγή φωτογραφιών: pinterest     

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares